Aalborg SV

AniCura Dyrehospitalet City Syd i Aalborg

AniCura Dyrehospitalet City Syd er et stort, moderne dyrehospital for smådyr. Vi tilbyder et stort udbud af medicinske og kirurgiske ydelser.

Til kæledyrsejere

Du kan nemt booke tid til dit kæledyr her

Book tid nu

Spar penge med AniPlan - vores forebyggende sundhedsplan

Med AniPlan får du din egen sundhedsplan hele året til en fast månedlig pris. Abonnementet omfatter blandt andet ubegrænsede besøg i AniCura-appen, visse undersøgelser og vaccinationer samt tæt plejekontakt, råd og vejledning.

Moderne dyrehospital i Aalborg

Skal du have steriliseret din hund, eller har du et kæledyr, der har brug for en specialbehandling såsom øjenoperation? Hos AniCura Dyrehospitalet City Syd i Aalborg, er du og dit kæledyr i trygge og professionelle hænder. 

På dyrehospitalet i Aalborg behandler vi mange forskellige smådyr hver eneste dag. Vores dygtige dyrlæger står derfor også klar til at hjælpe dit kæledyr på bedste vis, hvad end der er tale om en fugl, en hund, en kat eller enhver anden form for kæledyr.

Hvilke typer behandlinger udfører vi på vores dyrehospital i Aalborg? 

Har du et kæledyr, der skal kastreres? Eller har du mistanke om, at din kat er syg? Der kan opstå mange forskellige situationer, hvor det er nødvendigt, at dit kæledyr får den rette behandling. 

Heldigvis er der god og professionel hjælp at hente hos AniCura Dyrehospitalet City Syd. På vores dyrehospital tilbyder vi mange forskellige behandlinger af smådyr. Vi er derfor også klar til at hjælpe dit kæledyr med den helt rigtige type behandling eller specialundersøgelse 

Vi tilbyder blandt andet:

En dyrlæge i Aalborg, der passer godt på dit kæledyr

Er dit kæledyr i mistrivsel, er det afgørende, at du handler i tide, så dit dyr ikke går og lider unødvendigt. Uanset om du selv har et bud på, hvad dit kæledyr fejler, eller du ikke aner dine levende råd, tager vi meget gerne imod dit kæledyr på vores dyrehospital. 

Hos din dyrlæge i Aalborg er vi eksperter i dyr, og vi ved præcis, hvad der skal til for, at dit dyr kan få det bedre. Du kan både komme til akutbehandling eller almindelige sundhedstjek med dit kæledyr på vores dyreklinik, og vi sørger for, at dit dyr får en tryg og god behandling her hos os.  

Vi har fungeret som dyrlæge i Aalborg gennem flere år, og vi har haft utallige dyr med mange forskellige lidelser på besøg på vores dyreklinik. Du kan derfor være helt tryg ved at aflevere din hund eller kat her hos vores kompetente dyrlæger og veterinærsygeplejersker. Vi ved, hvad vi har med at gøre, og vi ved alt om, hvad der skal til for, at få dit dyr i bedring.    

Få dit kæledyr tjekket hos erfarne dyrlæger i Aalborg

Faglighed er et nøgleord, når du afleverer dit elskede kæledyr i hænderne på en af vores dyrlæger i Aalborg. Vi holder meget af dyr på vores klinik, og vi har en meget stor viden herom. Du kan derfor være sikker på, at dit dyr får den absolut bedste behandling af vores dygtige dyrlæger i Aalborg. Vi modtager patienter fra hele Aalborg og omegn. Besøg os på AniCura Dyrehospitalet City Syd! 

Om du kan være med, mens vi behandler dit dyr, afhænger af, hvilken type behandling du bestiller en tid til. Inden behandlingen går i gang, vil du få alle de praktiske informationer at vide, så du føler dig tryg ved situationen.  

Bestil en tid på dyrehospitalet i Aalborg

Er din hund blevet ramt af en bil ude på vejen? Eller har du en kat, du gerne vil have kastreret? Uanset om du gerne vil have tid til en akutbehandling, hvis uheldet pludselig er ude, eller det er en mere rutinemæssig behandling, dit kæledyr har brug for, hører vi meget gerne fra dig.  

Du kan bestille en tid på klinikken til dit kæledyr ved at ringe til os på telefon 98 11 74 00 eller ved at booke tid online.

Lån til dyrlægeregningen

Dyrlægebesøg kan komme ud af det blå og er ikke altid noget man er forberedt på. Hos AniCura vil vi gerne have at du altid kan tage dit dyr til dyrlægen hvis der er behov for det, og derfor har vi indgået et samarbejde med Resurs Bank og deres Dyrlægekonto.

Vaccination af hund

Nyheder

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.