Ny dyrehospitalschef på AniCura Københavns Dyrehospital

Ina Hammershaimb er uddannet økonom ved Århus Universitet og arbejdede efter studietiden 2 år ved Elsam (nu Ørsted) i Vejle. Herefter flyttede hun til Færøerne med sin mand, hvor hun arbejdede i finansministeriet som fuldmægtig. Efter 4 år på Færøerne med pensionsreformer, kommunalbudgetter og finanslove, vendte Ina hjem til Danmark og begyndte at arbejde ved Ørsted igen. De sidste 3,5 år har hun været leder af afdelingen Customer & Contracts.

”Jeg har været utrolig glad for Ørsted, men nu er det tid til noget andet. Hos AniCura Københavns Dyrehospital føler jeg virkelig, at jeg kan gøre en forskel. Det er en mindre virksomhed end den jeg kommer fra, og det giver nogle andre muligheder,” forklarer Ina Hammershaimb.

Ina træder ind i et dyrehospital med en lang og stolt historie. I over 100 år har dyrehospitalet hjulpet kæledyr, og med årene er det gået fra at være et mindre dyrehospital til at være et stort henvisningshospital, med mange forskellige specialister tilknyttet. Fagligheden er i højsædet, og det er naturligvis en udfordring, når man kommer fra en helt anden branche.

”Jeg har stor respekt for at skulle ind og være leder for et dyrehospital, hvor fagligheden er så afgørende. Jeg skal først og fremmest forstå hverdagen og jeg skal ind i de daglige arbejdsrutiner. Det er vigtigt for mig at lytte både til de ansatte og samarbejdspartnere. Jeg har meget at lære. Heldigvis skal jeg arbejde sammen med nogle enormt kompetente og søde mennesker, med et stort drive. De ansatte brænder virkelig for det, de laver, og jeg ser frem til at følge dem og suge til mig,” fortæller Ina og fortsætter.

”Jeg skal fortsætte Tanjas gode arbejde og få skabt en god og velfungerende hverdag med fortsat høj standard og stabilitet. Jeg glæder mig virkelig til at blive en del af AniCura og til et spændende samarbejde både internt og med vores henvisende kollegaer.”

 

Flere nyheder

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.