Mars Petcare modtager EU-godkendelse til at fuldende overtagelsen af AniCura

I juni 2018 annoncerede Mars Petcare, at det havde nået til enighed om at overtage AniCura fra sin majoritetsindehaver, Nordic Capital og andre aktionærer, under forudsætning af godkendelser fra konkurrencemyndighederne. Igår aften blev overtagelsen godkendt af Europa Kommissionen, under forudsætning af frasalget af AniCuras indkøbsplatform VetFamily, hvilket betyder, at AniCura vil blive en del af Mars Petcares familie af dyrlægevirksomheder sammen med amerikanske Blue Pearl, VCA Hospitals, Pet Partners og Banfield såvel som det engelske Linnaeus.

-   Vi er spændte på at blive en del af Mars Petcare og fortsætte med at skabe fremtiden for europæisk dyrlægebehandling sammen med nogle af verdens førende dyrlægevirksomheder. Som del af en langsigtet og familieejet gruppe er vi veludstyrede til at fortsætte vores rejse med et klart fokus på kvalitet og patientsikkerhed, medarbejdere og entreprenørskab, siger Peter Dahlberg, CEO AniCura.

Som en konsekvens af Mars Petcares overtagelse vil AniCuras datterselskab, VetFamily, som er en separat virksomhed indenfor gruppen, blive frasolgt. VetFamily er en indkøbsplatform, der samler uafhængige dyrlægeklinikker for at nyde godt af fordele inden for områder såsom indkøb, administration og uddannelse. VetFamily er vokset hurtigt de sidste år og har i dag mere end 1.000 medlemsklinikker fordelt over fem lande.

-   VetFamily er en stor virksomhed, der giver fællesskab og fordele for uafhængige klinikker, der ellers kun var tilgængeligt for større organisationer. Virksomheden vokser hastigt, nyder godt af mange udviklingsmuligheder og er stor nok til at blive en selvstændig virksomhed. Interessen i VetFamily er betydelig, og vi er fast besluttede på at finde det rette fremtidige hjem for VetFamilys medlemmer og medarbejdere, siger Peter Dahlberg.

AniCuras eksisterende ledelsesteam, ledet af CEO Peter Dahlberg, vil fortsætte med at lede og udvikle AniCura med et bevaret fokus på kvalitetsbehandling, innovation og entreprenørskab, samt at skabe en stærk kultur og tage beslutninger tæt på patienterne og kunderne.

 

For yderligere information, kontakt venligst
Maria Tullberg, Group Communications Manager, AniCura, +46 736 268 886

 

Om AniCura

AniCura er en familie af moderne dyrehospitaler og -klinikker med speciale i dyrlægebehandling af kæledyr. På baggrund af ideen om at deling af ressourcer skaber mulighed for bedre dyrlægebehandling, blev virksomheden grundlagt i 2011 som den første sammenlægning af kæledyrshospitaler i Norden. I dag er AniCura en rollemodel indenfor specialiseret dyrlægebehandling og en værdifuld partner for kæledyreejere og henvisende dyrlæger over hele Europa. 

AniCura tilbyder en lang række medicinske og kirurgiske ydelser af høj kvalitet, som dækker over både forebyggende sundhedspleje samt avanceret diagnostik, intern medicin, intensiv pleje, kirurgi, og ortopædi. AniCura tilbyder også rehabilitering, fysioterapi, kostrådgivning og et udvalg af foder og plejeprodukter.

AniCura tilbyder moderne højkvalitetspleje til kæledyr på mere end 225 forskellige klinikker i Europa og skaber ro i sindet for kæledyrsejere ved at tilbyde hurtig adgang og god patientpleje. Hvert år møder AniCuras 4.500 passionerede veterinærfaglige medarbejdere mere end 2 millioner patienter i 7 lande. AniCura er en velrenommeret institution, og vi modtager mange henvisninger. 

For mere information om hvordan AniCura arbejder for at skabe fremtidens dyrlægebehandling, besøg vores hjemmeside www.anicuragroup.com  eller www.anicura.dk

Flere nyheder

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.