Om AniCura Skovlunde Dyrehospital

AniCura Skovlunde Dyrehospital er en moderne smådyrsklinik. Med udgangspunkt i tidssvarende bygninger, det rigtige udstyr og veluddannet personale, ønsker vi at yde den bedst tænkelige service for vores patienter og deres ejere.

Hos AniCura Skovlunde Dyrehospital sætter vi en ære i at skabe en atmosfære, hvor patienter og klienter kan føle sig trygge og hvor behandlingen lever op til nutidens høje standard. Vores ydelser skal afspejle professionalisme, men samtidig er det af yderste vigtighed for os at skabe et nært og personligt forhold til vores klienter. Det er vigtigt for os at alle undersøgelser og behandlinger foregår i et nært samarbejde med vores klienter.

Ris og ros. Hvad gør vi godt og hvad kan gøres bedre? Vi tager altid med taknemmelighed imod jeres mening. Skriv til os på skovlunde@anicura.dk.

AniCura Skovlunde Dyrehospital i dag

Vi flyttede ind i vores ”state of the art” dyrehospital i sommeren 2018.  Hospitalet er på 850m2, og designet for med henblik på, at være lyst, luftigt og venligt. Det indeholder 5 konsultationsrum, særlig afdelinger for tandbehandling, genoptræning, ultralydsscanning og separate operationsstuer for ortopædkirurgi og bløddelskirurgi. Derudover findes en ICU (intensive care unit) med mulighed for indlæggelse af kritisk syge dyr, der kan overvåges konstant via internetkameraer.

Personalet består i dag af 5 dyrlæger, som alle har deres specialer, 6 autoriserede veterinærsygeplejersker, én elev og 4 veterinærstuderende. Vi er alle specielt uddannet til at tage os af sygdomme hos kæledyr.

Klinikkens historie

Klinikkens historie går helt tilbage til 1973, hvor Tom Kristensen åbnede klinikken. På det tidspunkt, var klinikken en af de første udelukkende for behandling af smådyr på den Københavnske vestegn. Hele klinikkens liv udfoldede sig på få kvadratmeter og Tom bestred alle funktioner.

Interesse for katte

Tom havde en særlig interesse for kattes sygdomme, adfærd og velfærd. På det tidspunkt var viden om katte ikke særligt stor blandt danske dyrlæger. Tom etablerede et samarbejde med Kattens Værn, og gjorde på mange områder en stor indsats for at forbedre vilkårene for katte både adfærdsmæssigt og sygdomsmæssigt.

Klinikken voksede

Tom fik stor succes og det blev nødvendigt at ansætte personale. Mange dyrlæger og veterinærsygeplejersker har startet deres karriere på dyreklinikken.

Stig Feldballe startede som dyrlægestuderende i 1986 og blev ansat som dyrlæge i 1991. I 1996 blev Stig kompagnon med Tom. Da Tom Kristensen trak sig tilbage i 2005, blev Stig Feldballe eneejer af klinikken.

En del af Anicura

I slutningen af 2019 blev klinikken en del af AniCura og skiftede navn til AniCura Skovlunde Dyrehospital. Hermed blev Skovlunde Dyrehospital en del af Danmarks største sammenslutning af dyrehospitaler. Dette har øget muligheden for at styrke den faglige udvikling til glæde for vores patienter.

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.