Er du blevet hvalpeejer? ūüėĽ

Download vores Hvalpe-guide, og tilmeld dig vores månedlige emails om hvalpe, så fortæller vi dig alt, du har brug for at vide! Tilmeld dig her!

Tanddyrl√¶ge s√łges

Vi søger lige nu en dyrlæge med interesse i tandbehandling Ansøg her

Gistrup

AniCura Gistrup Dyrehospital

Der er ved at ske et skifte her på klinikken, og derfor kan I opleve ekstra travlhed og at det kan være svært at få en tid med det samme. Vi arbejder på højtryk på at få flere hænder på klinikken, så vi fortsat kan yde den samme fleksibilitet og service, I er vant til. Vi vil gøre opmærksom på at I kan kontakte dyrlægerne i AniCura-appen direkte hjemme fra sofaen. De kan hjælpe med ikke-akutte spørgsmål eks. omkring maveproblemer, spørgsmål til noget på huden, eks. udslet, mm. Hvis de vurderer der er behov for at blive tilset af en dyrlæge fysisk, så sender de jer selvfølgelig videre til en fysisk konsultation. Husk også at vores vagt er rykket til Familiedyrlægerne i Svenstrup/Aalborg, hvor alle akutte henvendelser meget gerne skal til. Deres telefonnummer er 98 38 10 56

Til kæledyrsejere

Du kan nemt booke tid til dit kæledyr her

Book tid nu

Er du vores nye dyrlæge?

Vi er i gang med at opbygge et nyt stærkt team, og du har derfor nu muligheden for at blive ansat som dyrlæge indenfor netop det område, der interesserer dig allermest.

Dyrlæge Gistrup - professionel behandling i trygge rammer 

Er dit kæledyrs velbefindende det vigtigste, når du vælger dyrlæge? Så er AniCura Gistrup Dyrehospital det rette sted for dig. 

Når I besøger os på klinikken i Gistrup, behandler vi både dig og dit kæledyr med professionalitet, respekt og omtanke. Det gælder, når du får brug for en lokal dyrlæge til rutinemæssige undersøgelser, som for eksempel sundhedstjek. Men det gælder også, hvis du får behov for akutte behandlinger som for eksempel operationer eller pludselige infektioner. 

På AniCura Gistrup Dyrehospital hjælper vi kunder og familiedyr fra Gistrup, Klarup og resten af lokalområdet. Vores team består af dyrlæger, der løbende efteruddanner sig, så vi altid er klar til at håndtere enhver situation for familiedyrene. 

Dyrehospital med mange muligheder

Vores dyrlæger udfører alle typer af traditionelle behandlinger af smådyr. Men vi har også mere avanceret udstyr og faciliteter som CT-scanner, røntgenapparat, ultralydsapparat, veludstyret laboratorie og operationsstuer. Det betyder, at vi også tilbyder akutte undersøgelser, behandlinger og operationer af smådyr. 

Derfor kommer mange kunder til os, når de har brug for en professionel dyrlæge i Gistrup eller lokalområdet. 

Hvilke former for behandlinger tilbyder vores dyrlæger i Gistrup? 

Som din dyrlæge tilbyder vi både specialbehandlinger og traditionelle rutineprægede undersøgelser og behandlinger. Det gælder både for akutte behov og for rutinemæssige undersøgelser at der skal bestilles tid. 

Hos os kan du bestille tid til:

Jeres velbefindende er altid øverst på vores dagsorden

Når du som kunde bruger os som dyrlæge, er vores vigtigste opgave dit og dit kæledyrs velbefindende.

Derfor bliver du altid mødt af vores professionelle og specialiserede medarbejdere, som hver og én er dedikerede fagpersoner, der elsker deres arbejde. Vi er her for at hjælpe jer.

Vil du booke en tid hos vores dyrlæger Gistrup? Kontakt os i dag 

Du er mere end velkommen til at kontakte os med henblik på at bestille en tid hos os. Du kan booke en tid på flere måder. Du kan ringe til os på telefon 96 36 12 00, eller lave en online-booking. Vi vender altid tilbage hurtigst muligt.

Lån til dyrlægeregningen

Dyrlægebesøg kan komme ud af det blå og er ikke altid noget man er forberedt på. Hos AniCura vil vi gerne have at du altid kan tage dit dyr til dyrlægen hvis der er behov for det, og derfor har vi indgået et samarbejde med Resurs Bank og deres Dyrlægekonto.

Vaccination af hund

Nyheder

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.