Vi har fået ny hjemmeside

Vi håber du kan lide den. Ved alle store systemskift, kan der ske fejl, så vi beklager fejl, hvis en knap ikke virker, eller der står "hund" i stedet for "kat". Vi garanterer, at vi godt kan kende forskel på hund og kat, når I besøger os på klinikken.

Gistrup

AniCura Gistrup Dyrehospital

Vi er dedikerede fagpersoner og vi elsker vores arbejde! Hver dag byder på nye udfordringer og sammen stræber vi efter at give dig og dit dyr den bedste behandling! Velkommen på AniCura Gistrup Dyrehospital!

Til kæledyrsejere

Velkommen med dit dyr till os

Book tid nu

Spar penge med AniPlan - vores forebyggende sundhedsplan

Med AniPlan får du din egen sundhedsplan hele året til en fast månedlig pris. Abonnementet omfatter blandt andet ubegrænsede besøg i AniCura-appen, visse undersøgelser og vaccinationer samt tæt plejekontakt, råd og vejledning.

Dyrlæge Gistrup - professionel behandling i trygge rammer 

Er dit kæledyrs velbefindende det vigtigste, når du vælger dyrlæge? Så er AniCura Gistrup Dyrehospital det rette sted for dig. 

Når I besøger os på klinikken i Gistrup, behandler vi både dig og dit kæledyr med professionalitet, respekt og omtanke. Det gælder, når du får brug for en lokal dyrlæge til rutinemæssige undersøgelser, som for eksempel sundhedstjek. Men det gælder også, hvis du får behov for akutte behandlinger som for eksempel operationer eller pludselige infektioner. 

På AniCura Gistrup Dyrehospital hjælper vi kunder og familiedyr fra Gistrup, Klarup og resten af lokalområdet. Vores team består af dyrlæger, der løbende efteruddanner sig, så vi altid er klar til at håndtere enhver situation for familiedyrene. 

Dyrehospital med mange muligheder

Vores dyrlæger udfører alle typer af traditionelle behandlinger af smådyr. Men vi har også mere avanceret udstyr og faciliteter som CT-scanner, røntgenapparat, ultralydsapparat, veludstyret laboratorie og operationsstuer. Det betyder, at vi også tilbyder akutte undersøgelser, behandlinger og operationer af smådyr. 

Derfor kommer mange kunder til os, når de har brug for en professionel dyrlæge i Gistrup eller lokalområdet. 

Hvilke former for behandlinger tilbyder vores dyrlæger i Gistrup? 

Som din dyrlæge tilbyder vi både specialbehandlinger og traditionelle rutineprægede undersøgelser og behandlinger. Det gælder både for akutte behov og for rutinemæssige undersøgelser at der skal bestilles tid. 

Hos os kan du bestille tid til:

Jeres velbefindende er altid øverst på vores dagsorden

Når du som kunde bruger os som dyrlæge, er vores vigtigste opgave dit og dit kæledyrs velbefindende.

Derfor bliver du altid mødt af vores professionelle og specialiserede medarbejdere, som hver og én er dedikerede fagpersoner, der elsker deres arbejde. Vi er her for at hjælpe jer.

Vil du booke en tid hos vores dyrlæger Gistrup? Kontakt os i dag 

Du er mere end velkommen til at kontakte os med henblik på at bestille en tid hos os. Du kan booke en tid på flere måder. Du kan ringe til os på telefon 96 36 12 00,  sende en e-mail til os på gistrup@anicura.dk eller lave en online-booking. Vi vender altid tilbage hurtigst muligt.

Information for dyreejere

Her finder du en masse information til dig, der har hund, kat eller andre dyr.

Vaccination af hund

Nogle af vores medarbejdere

Luk

Error

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.