Gistrup

AniCura Gistrup Dyrehospital

Vi tror på, at dyrenes velbefindende er vores primære ansvar. Vi behandler både dyr og mennesker med respekt og omtanke.

Til kæledyrsejere

Du kan nemt booke tid til dit kæledyr her

Book tid nu

Besøg dyrlægen på mobilen

Med AniCura-appen kan du få hjælp når du vil - hvor du vil. Det er din direkte adgang til vores erfarne dyrlæger, som står klar til at hjælpe dig og dit kæledyr, alle dage fra 7-22.

Dyrlæge Gistrup - professionel behandling i trygge rammer 

Er dit kæledyrs velbefindende det vigtigste, når du vælger dyrlæge? Så er AniCura Gistrup Dyrehospital det rette sted for dig. 

Når I besøger os på klinikken i Gistrup, behandler vi både dig og dit kæledyr med professionalitet, respekt og omtanke. Det gælder, når du får brug for en lokal dyrlæge til rutinemæssige undersøgelser, som for eksempel sundhedstjek. Men det gælder også, hvis du får behov for akutte behandlinger som for eksempel operationer eller pludselige infektioner. 

På AniCura Gistrup Dyrehospital hjælper vi kunder og familiedyr fra Gistrup, Klarup og resten af lokalområdet. Vores team består af dyrlæger, der løbende efteruddanner sig, så vi altid er klar til at håndtere enhver situation for familiedyrene. 

Dyrehospital med mange muligheder

Vores dyrlæger udfører alle typer af traditionelle behandlinger af smådyr. Men vi har også mere avanceret udstyr og faciliteter som CT-scanner, røntgenapparat, ultralydsapparat, veludstyret laboratorie og operationsstuer. Det betyder, at vi også tilbyder akutte undersøgelser, behandlinger og operationer af smådyr. 

Derfor kommer mange kunder til os, når de har brug for en professionel dyrlæge i Gistrup eller lokalområdet. 

Hvilke former for behandlinger tilbyder vores dyrlæger i Gistrup? 

Som din dyrlæge tilbyder vi både specialbehandlinger og traditionelle rutineprægede undersøgelser og behandlinger. Det gælder både for akutte behov og for rutinemæssige undersøgelser at der skal bestilles tid. 

Hos os kan du bestille tid til:

Jeres velbefindende er altid øverst på vores dagsorden

Når du som kunde bruger os som dyrlæge, er vores vigtigste opgave dit og dit kæledyrs velbefindende.

Derfor bliver du altid mødt af vores professionelle og specialiserede medarbejdere, som hver og én er dedikerede fagpersoner, der elsker deres arbejde. Vi er her for at hjælpe jer.

Vil du booke en tid hos vores dyrlæger Gistrup? Kontakt os i dag 

Du er mere end velkommen til at kontakte os med henblik på at bestille en tid hos os. Du kan booke en tid på flere måder. Du kan ringe til os på telefon 96 36 12 00, eller lave en online-booking. Vi vender altid tilbage hurtigst muligt.

Lån til dyrlægeregningen

Dyrlægebesøg kan komme ud af det blå og er ikke altid noget man er forberedt på. Hos AniCura vil vi gerne have at du altid kan tage dit dyr til dyrlægen hvis der er behov for det, og derfor har vi indgået et samarbejde med Resurs Bank og deres Dyrlægekonto.

Vaccination af hund

Nyheder

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.