Om os

Vi tror på, at dyrenes velbefindende er vores primære ansvar. Vi behandler både dyr og mennesker med respekt og omtanke.

AniCura Gistrup Dyrehospital tilbyder specialuddannet og professionel kompetence indenfor alle undersøgelser, behandlinger og operationer af smådyr.

Vi har akut- og intensivafdeling med nyeste udstyr til behandling og overvågning.

Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre vores kompetencer gennem uddannelse og samarbejde med andre dyrehospitaler i regionen. 

Hvem er vi?

Vi er et specialiseret dyrehospital for familiedyr og tilbyder undersøgelser, behandlinger og operationer. Herudover tilbyder vi specialoperationer som bløddelskirurgi, tandoperationer mv. Vi har CT-scanner, moderne digital røntgenapparat, operationsstuer og meget mere. Så vi kan tilbyde dit dyr den bedste behandling. 

Vagtsamarbejde

Vores vagtsamarbejde for hunde, katte og mindre dyr foregår hos AniCura Familiedyrlægerne i Svenstrup. Vagten varetages af dyrlæger fra AniCura Dyrehospitalet City Syd, AniCura Nørresundby, AniCura Gistrup Dyrehospital og AniCura Familiedyrlægerne. Det er muligt at kontakte dyrelægevagten døgnet rundt. 

Ved akut brug for hjælp udenfor normal åbningstid ring: 98381056

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.