Om os

Hos os er nærvær, kvalitet og service en del af vores genetik

AniCura Frederiksværk Dyrehospital er et moderne dyrehospital, hvor vi hjælper dit kæledyr med omsorgsfuld pleje og høj faglighed. For os, er du og dit kæledyr i centrum. 

Vi tilbyder også ydelser tilsvarende en almindelig dyreklinik, såsom vaccinationer og sundhedstjek, og tilser både hunde, katte, kaniner, gnavere, fugle og krybdyr.

Vi stræber altid efter et personligt og nærværende møde. Det er vigtigt for os, at både du og dit kæledyr føler jer trygge og vel mødt. Vi ønsker at minimere stress og frygtsomhed ved dyrlægebesøg ved forskellige tiltag. Derfor er vi blandt andet certificeret som Cat-Friendly Clinic, og er stolte over at have opnået sølvstatus. 

Herudover tilbyder vi et bredt udvalg af kompetencer i form af videreuddannelse af vores personale. Både dyrlæger og sygeplejersker er specialiserede indenfor forskellige fagområder, f. eks knogle- og ledkirurgi (ortopædkirurg), genoptræning og fysioterapi, tandbehandling, øjenlidelser og meget mere. Se nærmere om vores behandlinger her.

Vi ønsker, at det skal være en god oplevelse at komme til dyrlægen, og stræber efter altid at give den bedst mulige service. Hvis du har forslag til, hvordan vi kan blive endnu bedre, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Vi glæder os til at tage imod jer. 
Velkommen på AniCura Frederiksværk Dyrehospital

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.