Om os

Vi vil altid leve op til mottoet: Dit kæledyr i centrum!

Vi tilbyder et dyrehospital med høj kvalitet og høj service, hvor god kommunikation og tryghed er essentielt for både os og vores klienter. AniCura Frederiksværk dyrehospital er et moderne dyrehospital hvor den faglige viden er stor, professionelt udstyret med moderne apparatur og dog er vi ikke større end at nærheden til dyrene og kunderne bevares. 

Vores medlemskab af ISO-dyrlægen, en certificeringsordning, som sætter dig - vores kunde - i centrum, og har fokus på kvalitet og tryghed. Den faglige sparring mellem kollegerne, samt vores konstante videreuddannelse sikrer at dit familiedyr får den bedste behandling. Alle der er her vil dyrene det bedste.

Frederiksværk Dyrehospital arbejder udelukkende med mindre husdyr. Vi tager os af alle former for akutte skader og kroniske lidelser både medicinske og kirurgiske; men også af de mere almindelige ting som sundhedseftersyn, vaccination, tandrens og klipning af kløer.

Som et moderne dyrehospital kan vi også tilbyde mere avancerede behandlinger, se mere under fanen Vi tilbyder. For at sikre den højeste standard af faciliteter og behandling er hospitalet ISO-godkendt. Dette giver dyreejeren, og dermed kæledyret, en meget høj sikkerhed for, at der bliver taget bedst muligt hånd om alle aspekter i behandlingen. ISO godkendelsen betyder at hospitalet løbende bliver kontrolleret af personer udpeget af DANAK. Alle aspekter af et veldreven dyrhospital kontrolleres bl.a på følgende områder: faglig viden, efteruddannelse, kundepleje, behandlingsprocedure, hospitalsindretning, ledelse, journalføring, apperatur m.m.

Cat Friendly Clinic - En kattevenlig klinik

Vi forstår, at der hurtigt kan opstå stress, når din kat besøger os. Derfor er vi stolte over at have fået tildelt ISFM Award ”Cat Friendly Clinic”.

ISFM Award anerkendes internationalt. Det betyder at vi opfylder kriterierne for minimering af stress hos katte, der besøger vores klinik.


Stress har en stor indflydelse på kattes velbefindende. Vi stræber virkelig efter at minimere så mange stressmomenter som muligt når kattende besøger klinikken.
Nogle af de ting vi opfylder er:


* Vi er specialiserede i at forstå kattenes behov, og har derved gjort klinikken mere kattevenlig – herunder skal alle ansatte tage efteruddannelse i håndtering og behandling af katte årligt.
* Har høj viden i kattes sygdomme og godt udstyr til at pleje katte.
* Separat vente område til katte inklusiv vores hylde.
* Fokus på god hygiejne for at forhindre smitte.
* Minimum tid for en konsultation og minimum ventetid før man kaldes ind.
* En god størrelse på bure til de indlagte katte, i separat område med høj hygiejne.
* Høj standard for overvågning i narkose med ilt og varme, samt operation i sterile miljøer.
* Tandbehandlinger i separate lokaler i forhold til anden kirurgi.
* Godt med udstyr for at kunne lave avancerede medicinske og kirurgiske behandlinger.

Luk

Fejl

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.