Frederiksværk

AniCura Frederiksværk Dyrehospital

Hos os er nærvær, kvalitet og service en del af vores genetik. AniCura Frederiksværk Dyrehospital er et moderne dyrehospital, hvor vi hjælper dit kæledyr med omsorgsfuld pleje og høj faglighed - både hunde, katte, kaniner, gnavere, fugle og krybdyr. Vi er et dyrehospital, der både vaccinerer, tilser syge dyr, laver tandrensninger og opererer -men vi har også specialiserede behandlinger som fx. ortopædkirurgi.

Til kæledyrsejere

Du kan nemt booke tid til dit kæledyr her

Book tid nu

Kontakt

+45 4777 0077

Hermannsgade 16, 3300 Frederiksværk

Vejbeskrivelse

Spar penge med AniPlan - vores forebyggende sundhedsplan

Med AniPlan får du din egen sundhedsplan hele året til en fast månedlig pris. Abonnementet omfatter blandt andet ubegrænsede besøg i AniCura-appen, visse undersøgelser og vaccinationer samt tæt plejekontakt, råd og vejledning.

Dit lokale dyrehospital i Frederiksværk 

AniCura Frederiksværk Dyrehospital er et moderne dyrehospital, hvor vi hjælper dit kæledyr med omsorgsfuld pleje og høj faglighed. For os, er du og dit kæledyr i centrum. 

Vi tilbyder også ydelser tilsvarende en almindelig dyreklinik, såsom vaccinationer og sundhedstjek, og tilser både hunde, katte, kaniner, gnavere, fugle og krybdyr.

Vi stræber altid efter et personligt og nærværende møde. Det er vigtigt for os, at både du og dit kæledyr føler jer trygge og vel mødt. Vi ønsker at minimere stress og frygtsomhed ved dyrlægebesøg ved forskellige tiltag. Derfor er vi blandt andet certificeret som Cat-Friendly Clinic, og er stolte over at have opnået sølvstatus.

Herudover tilbyder vi et bredt udvalg af kompetencer i form af videreuddannelse af vores personale. Både dyrlæger og sygeplejersker er specialiserede indenfor forskellige fagområder, f. eks knogle- og ledkirurgi (ortopædkirurg), genoptræning og fysioterapi, tandbehandling, øjenlidelser og meget mere. Se nærmere om vores behandlinger her.

Vi ønsker, at det skal være en god oplevelse at komme til dyrlægen, og stræber efter altid at give den bedst mulige service. Hvis du har forslag til, hvordan vi kan blive endnu bedre, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Vi glæder os til at tage imod jer. 
Velkommen på AniCura Frederiksværk Dyrehospital

Kontakt din dyrlæge i Frederiksværk, når uheldet er ude

Er din hund blevet ramt af en bil? Eller viser den pludselig tegn på alvorlig sygdom? 
Vi tager gerne imod dit dyr, hvis der er behov for akut behandling.
 

Det er altid en god idé at ringe til os og give besked inden du kommer med dit dyr. Vi vil altid gøre vores allerbedste for at kunne tage imod din hund, kat, kanin eller andet kæledyr, hvis det har akut behov for hjælp.

Du kan kontakte os på telefon 47 77 00 77 eller sende en mail til os på frederiksvaerk@anicura.dk. Vi gør vores bedste for at besvare den hurtigst muligt. Du kan også booke tid online via knappen øverst på forsiden.

Lån til dyrlægeregningen

Dyrlægebesøg kan komme ud af det blå og er ikke altid noget man er forberedt på. Hos AniCura vil vi gerne have at du altid kan tage dit dyr til dyrlægen hvis der er behov for det, og derfor har vi indgået et samarbejde med Resurs Bank og deres Dyrlægekonto.

Vaccination af hund

Nyheder

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.