Butik

På Frederiksværk Dyrehospital har vi en stor og velassorteret butik, hvor vi sælger kvalitetsfoder til hund og kat. Du møder altid et veluddannet personale som står klar til at hjælpe med hvilket foder der er optimalt til netop dit kæledyr. Samtidig vil vi gerne råde dig i alle spørgsmål du måtte have omkring livskvaliteten hos din hund eller kat.

Vi forhandler følgende fodermærker:

  • Vet Pro
  • Hills Prescription Diet
  • Hills Vet Essentials
  • Virbac HPM
  • Specific


Der er altid fuld smagsgaranti på alle mærker. Hvis dit kæledyr ikke bryder sig om foderet, kommer du retur med posen, og vi giver dig pengene tilbage.

Vi har samtidig mulighed for at lave et rabatkort på næsten alle fodertyperne. Dermed kan du få den 10. pose gratis. Via vores sundhedsprogram får du fast 20 % på alt VetPro og Virbac foder og 15 % på Hills og Specific.

Butikken tilbyder også et bredt sortiment af håndkøbsmidler, som alle er beregnet til netop at løse de problemer, som kan opstå, når man anskaffer et kæledyr. Så kom og tal med veterinærsygeplejerskerne som er uddannet i optimal pleje og pasning af jeres kæledyr, hvis i ønsker hjælp til et problem eller i ønsker at forebygge sygdom.

De produkter vi sælger i butikken er af højeste kvalitet - en kvalitet som vi står inde for.

Bestil kvalitetsfoder til levering direkte ved hoveddøren via vores WEB shop og opnå samtidig rabatter.

Hvis du vil vide mere eller have hjælp til en bestilling så kontakt personalet på AniCura Frederiksværk Dyrehospital.

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.