Velkommen til AniCura Køge Dyrehospital

Første juni kunne vi byde Ølby Dyrehospital velkommen i AniCura. Dyrehospitalet blev grundlagt på den nuværende adresse i 2010 og dengang var ønsket faktisk at hedde Køge Dyrehospital. Det kunne dog ikke lade sig gøre dengang, men i forbindelse med navneskiftet til at inkludere AniCura, har Nina og Christian Diers, som grundlagde dyrehospitalet, valgt også at ændre stednavnet, så dyrehospitalet nu hedder AniCura Køge Dyrehospital. Dyrehospitalets postnummer er 4600 Køge og det vil forhåbentligt gøre det lettere for dyreejere at finde dyrehospitalet, især i vagten, hvor dyreejerne ofte er i en presset situation. 

Selvom navnet bliver skiftet, er lokalerne og personalet, som byder en velkommen, de samme. Der vil stadig være døgnåbent og et mix af både primære klienter og henvisninger. Hospitalet er særligt kendt for reproduktion men også luftvejs- og bløddelskirurgi, tandkirurgi og kritiske patienter er i fokus, og sådan vil det fortsætte. 

Vi er meget glade for at have fået AniCura Køge Dyrehospital med i AniCura og i løbet af den nærmeste fremtid bliver det nye navn indfaset. Vi er rigtig glade for det nye navn og vi håber også at dyreejerne tager godt imod det.

Flere nyheder

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.