Kompetenceløft hos AniCura Københavns Dyrehospital

Efteruddannelse og løbende opgradering af faglige kompetencer er en vigtig drivkraft hos Anicura. Det er den erfarne dyrlæge, Anders Jensen, endnu et eksempel på, idet han i juni afsluttede uddannelsen som Master of Companion Animal Clinical Science fra Københavns Universitet. Anders påbegyndte uddannelsen i 2013 og kombinerede studiet med sit praktiske virke som dyrlæge hos Anicura Københavns Dyrehospital.

 

Personlig motivation

Motivationen for en masteruddannelse var ønsket om nye færdigheder i patientbehandlingen: ”Jeg ville gerne have en bredere og opdateret teoretisk viden og samtidig sikre en endnu mere systematisk tilgang til mine patienter”.
Disse forventninger er til fulde blevet opfyldt af masteruddannelsen: ”Jeg har fået nyeste viden og værktøjer, som jeg kan bruge i min praksis og fortsat udvikle i årene fremover”.

I begyndelsen syntes Anders Jensen, at masteruddannelsen var lige lovlig krævende. Men han genfandt rytmen fra sin studietid og oplevede især de praktisk orienterede eksamener som en kilde til læring: ”Eksamen var ofte baseret på en case, som vi medbragte fra vores daglige virke, og det var virkelig berigende, når daglig praksis blev en del at studiet”.

Anders Jensen har kunnet implementere meget fra masteruddannelsen i sit daglige arbejde: ”Jeg har fået værktøjer til at optimere min diagnostiske tilgang til patienter og mulighed for at opdatere mig selv på den faglige front". 

 

En solid baggrund

Anders Jensen blev i 1999 færdig som dyrlæge fra Københavns Universitet med speciale i intern medicin. Karrieren blev indledt med vikariater i Jylland og på Fyn, hvor han arbejdede med både produktionsdyr og kæledyr. Det var kæledyrene, der fængede mest og derfor satte præg på de efterfølgende kursusforløb i Danmark og udlandet. Anders Jensen har også haft jobs i Canada og England og fik i 2002 autorisation som engelsk dyrlæge. I 2015 blev han fagdyrlæge i sygdomme hos hund og kat.

Anders Jensen har siden 2009 været dyrlæge hos Anicura Københavns Dyrehospital, hvor han primært arbejder med udredning og behandling af medicinske lidelser med fokus på mavetarmlidelser, luftvejslidelser, hormonelle lidelser og nyrelidelser. Desuden foretager Anders bløddelsoperationer og står for optimering af laboratorieundersøgelser og diagnostik. En succesfaktor for Anders Jensen er oplevelsen af, at hans faglige kompetencer bruges til at møde både ejer og patient i øjenhøjde og imødekomme deres individuelle behov.

Flere nyheder

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.