Dyrehospitalet City Syd og Dyreklinikken Nørresundby bliver en del af AniCura

Dyrehospital City Syd blev etableret i 1978 dengang som Dyrehospitalet Hobrovej.

I 2010 blev det nye Dyrehospital i City Syd færdigt og siden har der været en stor udvikling af dyrehospitalet, der i dag er et af de største af sin slags i Danmark. Der behandles 12.000 patienter hvert år, hvoraf mange af dem henvises af dyrlæger fra hele Nordjylland.

Vi ønsker at accelerere vores udvikling indenfor det veterinære felt og igennem AniCura får vi lettere adgang til specialister, efteruddannelse og et unikt kvalitetsprogram, som bidrager til at forbedre vores tilbud til kæledyr i Aalborg og omegn”, siger Thomas Larsen, en af de tre tidligere ejere af Dyrehospitalet City Syd.

Dyrehospital City Syd er et dyrehospital, der er kendt for glade kunder og høj faglig kvalitet, og derfor er det en fantastisk tilføjelse til AniCura Danmark, i vores bestræbelser på at skabe fremtidens behandling af familiedyr. Sammen med dyrehospitalerne i Gistrup og Hjørring så vil vi kunne tilbyde kæledyrsejere i Nordjylland en meget kompetent og avanceret behandling.” siger Peter Thomsen, Landechef AniCura Danmark.

Dyrehospitalet City Syd har i dag syv dyrlæger og i alt 28 medarbejdere og er beliggende i City Syd, Aalborg, men har en stor del af sin patientbase fra hele Nordjylland. Dyrehospitalet er indrettet med alle moderne faciliteter til blandt andet kirurgi, røntgen, tandbehandlinger og laboratoriearbejde. Dyrehospitalet City Syd i Aalborg tilbyder alle almindelige former for smådyrsbehandling på alle kæledyr, fugle og krybdyr. Dyrehospitalet tilbyder en lang række specialbehandlinger indenfor komplicerede øjenoperationer, behandlinger af komplekse hudlidelser, knogleoperationer, korsbåndsoperationer, tandbehandlinger, røntgenundersøgelser og genoptræning.

Siden 2015 har Dyrehospitalet City Syd også serviceret deres kunder fra Dyreklinikken Nørresundby, Østerbrogade 75, 9400 Nørresundby, der ligeledes tilbyder alle almindelige former for kirurgi, røntgen, laboratoriearbejde og tandbehandlinger.

Den tidligere ejerkreds Thomas Larsen, Bo Andersen og Morten Johannessen vil alle fremover være en del af dagligdagen og ledelsen på Anicura Dyrehospitalet City Syd og Anicura Dyreklinikken Nørresundby.

Vi har set behovet for at være en del af en større gruppe og vi sætter pris på AniCuras decentrale fremgangsmåde, hvor de tidligere ejere bevarer operationel frihed. Af denne grund vil kæledyrsejere i Aalborg og omegn ikke føle nogen mærkbar forskel”, siger Thomas Larsen.

For yderligere information kontakt venligst

Thomas Larsen, dyrlæge og daglig leder af Dyrehospitalet City Syd, +45 4030 8212, thomas@dhcitysyd.dk

Peter Thomsen, landechef AniCura Danmark, +45 7172 4157, peter.thomsen@anicura.dk

Flere nyheder

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.