Tranbjerg

AniCura Tranbjerg Dyrehospital

Som et af Danmarks største dyrehospitaler modtager vores dyrlæger patienter og deres ejere fra hele Østjylland, herunder Beder, Højbjerg, Hørning, Odder samt Viby og Skanderborg.

Til kæledyrsejere

Du kan nemt booke tid til dit kæledyr her

Book tid nu

Kontakt

+45 7020 4047

Tranbjerg@anicura.dk

Ingerslevtoften 4, 8310 Tranbjerg

Vejbeskrivelse

Spar penge med AniPlan - vores forebyggende sundhedsplan

Med AniPlan får du din egen sundhedsplan hele året til en fast månedlig pris. Abonnementet omfatter blandt andet ubegrænsede besøg i AniCura-appen, visse undersøgelser og vaccinationer samt tæt plejekontakt, råd og vejledning.

Dyrehospital tager vi os godt af dit kæledyr 

Har du mistanke om, at din hund er syg og har brug for professionel hjælp? Eller har du brug for at få din kat vaccineret eller neutraliseret? Så kan vi hjælpe dig hos AniCura Tranbjerg Dyrehospital i Tranbjerg. 

Vi er et af Danmarks største dyrehospitaler, og vi har altid fokus på at give både besøgende dyr og ejere en tryg og professionel behandling. 

Dyrlæger i Tranbjerg, der har stor erfaring

Som din dyrlæge foretager vi rutinemæssige behandlinger og undersøgelser hver eneste dag, men vi foretager også mere komplicerede undersøgelser. Det kan for eksempel være diagnosticering, behandling eller genoptræning. 

Uanset om du har brug for en dyrlæge Højbjerg, fra Odder, Rødding eller et andet sted i området, kan vi altså hjælpe dig hos Tranbjerg dyrehospital i Tranbjerg. Du kan trygt vælge os, hvis du ønsker en dyrlæge, der behandler jer med omsorg og respekt - hver gang. 

På vores dyrehospital tilbyder vi en bred vifte af ydelser 

Som din lokale dyrlæge Tranbjerg kan vi hjælpe dig og dit kæledyr, uanset hvilke behov I har. Opfører din hund sig atypisk? Skal den have en ormekur eller tandbehandling? Eller er din kat kommet til skade? Vi kan hjælpe jer uanset hvad. 

Som din dyrlæge Tranbjerg tilbyder vi en række forskellige behandlinger og undersøgelser. Vi er derfor altid klar til at give dig og dit kæledyr lige dét, I har brug for, når I besøger os. 

Som din dyrlæge i Tranbjerg tilbyder vi blandt andet:

  • Andre former for behandling af kæledyr

Dyrevelfærd er altid vores højeste prioritet

Når du vælger os som din dyrlæge, garanterer vi, at dit kæledyrs velbefindende er det vigtigste for os. Dyrevelfærd ligger nemlig i vores DNA – og vil altid gøre det. 

Når du besøger os, vil du derfor møde professionelle dyrlæger og ordentlige behandlinger - uanset hvad opgaven drejer sig om. Det kan vi, fordi vi har meget kompetente dyrlæger på AniCura Tranbjerg Dyrehospital. Vi fokuserer altid på korrekt diagnosticering, så dit kæledyr får den rette behandling - det vil nemlig altid være dit kæledyrs sundhed, der er i første række hos os.  

Med dyrevelfærd i højsædet kan vi give jer den bedst mulige behandling. Det sker altid i et samspil mellem dig, dit kæledyr og vores professionelle dyrlæger. Du kan derfor trygt overlade dit kæledyr i vores professionelle hænder, når du får brug for behandling, vejledning eller anden hjælp. 

Bestil en tid hos AniCura Tranbjerg Dyrehospital 

Har din hund brug for tandrensning? Skal din kat have en ormekur? Eller har I brug for anden professionel hjælp fra en dyrlæge i Tranbjerg? Uanset, hvad opgaven indebærer, kan I trygt vælge os. Det gælder også, hvis I har brug for råd om genoptræning eller andet i forhold til jeres kæledyr daglige velbefindende. 

Du kan bestille en tid hos vores dyrlæge i Tranbjerg ved at ringe til os på telefon 70 20 40 47. Vi har telefontid alle hverdage fra 08.00 - 15.30. Du er også velkommen til at sende en e-mail til Tranbjerg@anicura.dk eller selv booke en tid online, øverst her på siden. 

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Lån til dyrlægeregningen

Dyrlægebesøg kan komme ud af det blå og er ikke altid noget man er forberedt på. Hos AniCura vil vi gerne have at du altid kan tage dit dyr til dyrlægen hvis der er behov for det, og derfor har vi indgået et samarbejde med Resurs Bank og deres Dyrlægekonto.

Vaccination af hund

Nyheder

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.