Aars

AniCura Familiedyrlægerne Aars

Tryghed for dig og dit dyr er omdrejningspunktet for jeres besøg hos AniCura Familiedyrlægerne Aars.

Til kæledyrsejere

Du kan nemt booke tid til dit kæledyr her

Book tid nu

Spar penge med AniPlan - vores forebyggende sundhedsplan

Med AniPlan får du din egen sundhedsplan hele året til en fast månedlig pris. Abonnementet omfatter blandt andet ubegrænsede besøg i AniCura-appen, visse undersøgelser og vaccinationer samt tæt plejekontakt, råd og vejledning.

Hos AniCura Familiedyrlægerne Aars er dit kæledyr altid i trygge hænder

Skal du have neutraliseret din kat, eller har du et kæledyr, der har brug for en professionel tandbehandling? På dyrehospitalet i Aars, er dit kæledyr i trygge, professionelle hænder, uanset opgaven. 

Hos AniCura Familiedyrlægerne i Aars behandler vi kæledyr på daglig basis. I vores dyreklinik er vi dygtige dyrlæger, som er klar til at hjælpe kaniner, hunde, katte, marsvin og enhver anden form for kæledyr - også dit. 

Hvilke behandlinger udfører vores dyrlæger i Aars? 

Har du på fornemmelsen, at din hvalp er syg? Eller er det snart ved at være tid til en vaccination af familiens kæledyr? Der kan opstå mange situationer med et kæledyr, hvor det er nødvendigt med den rigtige behandling. Det gælder både forebyggende behandling, mere avanceret diagnostik og behandling, og i nogle tilfælde også akut opståede behov. 

Heldigvis kan vores kompetente dyrlæger hjælpe dig og dit familiedyr hos AniCura Familiedyrlægerne Aars. Som din dyrlæge tilbyder vi mange forskellige behandlinger. Vi er derfor også parate til at hjælpe dit elskede familiedyr med den rette behandling. 

På vores dyreklinik i Aars tilbyder vi blandt andet:

En dyrlæge i Aars, hvor dit kæledyrs ve og vel altid er det vigtigste

Hvis dit kæledyr ikke trives, er det afgørende, at du handler i god tid. Uanset om du kender årsagen eller ej, tager vores dyrlæger Aars gerne mod dit dyr. Vi er eksperter i diagnosticering, hvilket har afgørende betydning for, at dit kæledyr får den behandling, det har brug for. 

Uanset om I kommer for en akut behandling eller et almindeligt sundhedstjek, er både du og dit kæledyr i trygge hænder på vores dyreklinik. Vi sørger altid for, at alle parter får en god og tryg behandling. Vi ved, hvad vi har med at gøre, og hvad der skal til, for at få dit dyr i bedring. Det gælder også på specialområder, her er vi er særligt specialiserede i tandbehandlinger. 

Vores kompetente dyrlæger modtager patienter fra Aars, Løgstør, Farsø, Aalestrup og Nørager. 

Bestil tid hos vores dyrlæger i Aars

Er din kat kommet til skade, eller har din hvalp nået en alder, hvor den skal neutraliseres? Uanset hvad du har brug for hjælp til, akut eller ej, står vi klar til at hjælpe. 

Du kan bestille en tid på vores dyrehospital ved at ringe til os på telefon 98 62 31 00. Vi har åbent i tidsrummet 08.00-16.30.

Lån til dyrlægeregningen

Dyrlægebesøg kan komme ud af det blå og er ikke altid noget man er forberedt på. Hos AniCura vil vi gerne have at du altid kan tage dit dyr til dyrlægen hvis der er behov for det, og derfor har vi indgået et samarbejde med Resurs Bank og deres Dyrlægekonto.

Vaccination af hund

Nyheder

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.