Kerteminde

AniCura Rynkeby Dyreklinik Kerteminde

Vi tilbyder alt fra forebyggende pleje til specialiseret behandling på vores 3 klinikker i Rynkeby, Kerteminde og Nyborg.

Til kæledyrsejere

Du kan nemt booke tid til dit kæledyr her

Book tid nu

Tilmeld dig hundeskolen for børn & hunde i uge 27

Hver dag i uge 27 fra kl. 12–13 kan du tilmelde dig hundeskolen for børn & hunde. Læs mere og tilmeld dig i dag.

Din lokale dyreklinik i Kerteminde 

Har du besluttet at din kat skal kastreres? Eller er du bekymret for din hund, som ikke opfører sig som den plejer? Så står vi klar til at tage imod dig på AniCura Rynkeby Dyreklinik i Kerteminde.  

Vi er en lokal dyreklinik i Kerteminde med tæt samarbejde med AniCura Rynkeby Dyreklinikkerne i Nyborg og Rynkeby. Vi er specialiseret i smådyr med stor erfaring indenfor både rådgivning og forebyggelse, samt medicinsk og kirurgisk behandling af hunde og katte.  

Dyrlæge i Kerteminde – vi tager os godt af dit kæledyr 

Uanset om dit kæledyr har brug for et rutinemæssigt tjek eller en større sygdomsbehandling, så er vi klar til at hjælpe. Det er vigtigt for os, at både du og dit kæledyr er trygge. Derfor går vi op i en god og åben kommunikation, så du, som dyreejer, ved hvad der skal ske med dit kæledyr og hvorfor.  

For at sikre dit kæledyr den bedst mulige behandling, sørger vi for løbende at holde vores team af dyrlæger og veterinærsygeplejersker opdateret omkring relevant og faglig viden. Det gør vi blandt andet ved at deltage i kurser, messer, osv.  

Vores dyreklinik i Kerteminde tilbyder blandt andet følgende behandlinger: 

Kontakt din dyrlæge i Kerteminde allerede i dag 

Ønsker du at få din hund eller kat tilset af erfarne og kompetente dyrlæger? Så tøv ikke med at kontakte os på AniCura Rynkeby Dyreklinik i Kerteminde.  

Vi står altid klar til at rådgive dig eller hjælpe dig med at få booket en tid hos en af vores dyrlæger. Du kan kontakte os på telefon 65 32 17 77 eller sende en mail til os på rynkeby@anicura.dk. Du kan også selv booke en tid via vores online booking, du finder knappen øverst på denne side.

Lån til dyrlægeregningen

Dyrlægebesøg kan komme ud af det blå og er ikke altid noget man er forberedt på. Hos AniCura vil vi gerne have at du altid kan tage dit dyr til dyrlægen hvis der er behov for det, og derfor har vi indgået et samarbejde med Resurs Bank og deres Dyrlægekonto.

Katteadfærd

Oplever du at din kat er urenlig, hvæsser kløer i møblerne eller på anden måde opfører sig utidigt, så udfyld dette skema og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe din kat

Vaccination af hund

Hundeadfærd og hvalpetræning

Her på vores klinik tilbyder vi hjælp med din hunds adfærd, samt hvalpetræning både for de helt små hvalpe og de lidt ældre unghunde.

Nyheder

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.