Om os

På AniCura Rynkeby Dyreklinik har vi specialiseret os i medicinsk og kirurgisk behandling af hunde og katte samt rådgivning om forebyggelse af sygdomme. Derudover behandler vi også mindre kæledyr som gnavere og fugle. Vi er desuden godkendt Cat-Friendly Clinic.

Altid den bedste behandling

Hver dag stræber vi efter at tilbyde den bedst mulige behandling af kæledyr. For konstant at holde os opdaterede på vores faglige viden, sørger vi for hyppigt at deltage i kurser og kongresser mm. 

4 af dyrlægerne er fagdyrlæger i sygdomme hos hund og kat. Det er en 2-årig efteruddannelse man kan tage, efter man i mindst 3 år hovedsageligt har arbejdet med hunde og katte. Når man består kravene til den afsluttende opgave, må man kalde sig fagdyrlæge, men hvert 5. år skal man dokumentere, at man stadig holder sig opdateret på sin faglige dyrlægeviden. Vi har også en dyrlæge som er kiropraktor. 

AniCura Rynkeby Dyreklinik er mere end 140 år gammel. Men vi er fulgt med tiden og er nu 19 medarbejdere, som udelukkende arbejder med hunde, katte og andre mindre dyr på vores tre klinikker i henholdsvis Rynkeby, Nyborg og Kerteminde.

Netværket VetFamily

Vi er med i netværket VetFamily, der et kompetent netværk af dyrlæger, hvor vi altid kan trække på hinandens ekspertise. Derfor kan du være sikker på, at dit kæledyr altid får den bedste behandling hos os. 

Du kan se meget mere om vores ydelser under Vi Tilbyder.

Vi tilbyder de bedste behandlinger

Vores mål er at være din foretrukne dyreklinik. Hos os kan du trygt henvende dig om alt om din hund eller kat og forvente at få den bedste behandling og service.

Behandlinger i hjemmet

De fleste opgaver løser vi på klinikken, hvor vi har alt vores udstyr og kender faciliteterne. I enkelte tilfælde kan vi dog køre på sygebesøg og behandling af dyret i hjemmet. Der kan være mange forskellige årsager til, at du foretrækker behandlinger hjemme i privaten, og vi stræber naturligvis efter at opfylde den behandlingsform, der er bedst for dyret.

Tryghed og omsorg

På dyreklinikken behandler vi naturligvis alle former for sygdomme. Der kan være tale om aldersbetingede udfordringer som sukkersyge, hjerteproblemer eller gigt eller mere akutte problemer som brækkede ben eller blødninger hos dit kæledyr.

Specialudstyr og specialbehandlinger

I mange tilfælde er der brug for specialudstyr og specialbehandlinger for at kunne give dit kæledyr den bedst mulige behandling. Vi har udstyr til at foretage avancerede undersøgelser og har naturligvis operationsfaciliteter, så vi kan udføre kirurgiske indgreb - både i behandlingsøjemed og også forebyggende som sterilisationer og kastrationer.

Hos os er dit kæledyr i trygge, kompetente og omsorgsfulde hænder.

Mere om os

Døgnvagt

Kommer din hund eller kat til skade eller bliver syg udenfor vores sædvanlige åbningstid, skal du naturligvis let kunne komme i kontakt med en dyrlæge.

Læs mere

Besøg i hjemmet

Der kan være mange årsager til, at man hellere vil have besøg af dyrlægen end transportere dyret til dyreklinikken. Nogle dyreejere har ingen transportmulighed, nogle dyr bryder sig ikke om at køre bil, og endelig er der da situationer - hvor dyret måske skal aflives - hvor man gerne vil have, at det kan foregå stille og roligt i vante omgivelser.

Læs mere

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.