Om os

På AniCura Rynkeby Dyreklinik har vi specialiseret os i medicinsk og kirurgisk behandling af hunde og katte samt rådgivning om forebyggelse af sygdomme. Derudover behandler vi også mindre kæledyr som gnavere og fugle. Vi er desuden godkendt Cat-Friendly Clinic.

Altid den bedste behandling

Hver dag stræber vi efter at tilbyde den bedst mulige behandling af kæledyr. For konstant at holde os opdaterede på vores faglige viden, sørger vi for hyppigt at deltage i kurser og kongresser mm. 

4 af dyrlægerne er fagdyrlæger i sygdomme hos hund og kat. Det er en 2-årig efteruddannelse man kan tage, efter man i mindst 3 år hovedsageligt har arbejdet med hunde og katte. Når man består kravene til den afsluttende opgave, må man kalde sig fagdyrlæge, men hvert 5. år skal man dokumentere, at man stadig holder sig opdateret på sin faglige dyrlægeviden. Vi har også en dyrlæge som er kiropraktor. 

Netværket VetFamily

Vi er med i netværket VetFamily, der et kompetent netværk af dyrlæger, hvor vi altid kan trække på hinandens ekspertise. Derfor kan du være sikker på, at dit kæledyr altid får den bedste behandling hos os. 

Du kan se meget mere om vores ydelser under Vi Tilbyder.

Luk

Fejl

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.