Hjørring

AniCura Hjørring Dyrehospital

Vi har specialiseret os i at behandle kæledyr - fordi det er det, vi brænder for! Du er altid velkommen med din hund, kat kanin og marsvin. Vi holder af at få besøg af alle kæledyr.

Til kæledyrsejere

Du kan nemt booke tid til dit kæledyr her

Book tid nu

Kontakt

+45 9892 1188

Sct Cathrine Vej 19, 9800 Hjørring

Vejbeskrivelse

Spar penge med AniPlan - vores forebyggende sundhedsplan

Med AniPlan får du din egen sundhedsplan hele året til en fast månedlig pris. Abonnementet omfatter blandt andet ubegrænsede besøg i AniCura-appen, visse undersøgelser og vaccinationer samt tæt plejekontakt, råd og vejledning.

AniCura Hjørring Dyrehospital 

Omsorg og faglighed er nøgleord på AniCura Hjørring Dyrehospital. Vi tager os kærligt og professionelt af dit kæledyr og sørger for, at det får den behandling, det har behov for. Det gælder både rutinemæssige behandlinger, som eksempelvis vaccinationer eller sundhedstjek, samt akut behandling, hvis uheldet er ude, eller hvis din elskede hund eller kat bliver alvorligt syg. 

På dyrehospitalet i Hjørring står vores hold af uddannede dyrlæger klar til at tage imod dig og dit kæledyr, når I har brug for vores hjælp.  

Vi tager imod patienter fra Hjørring, samt omkring liggende byer såsom Hirtshals, Bindslev, Brønderslev og Vrå. 

Klinik i Hjørring - dyrlæge med speciale i kæledyr

Vi elsker dyr, og vi brænder for at give dit kæledyr de absolut bedste betingelser, for at leve et godt liv. Har du brug for gode råd i forhold til kost og ernæring, står vi også gerne til rådighed, og der er ikke de spørgsmål om dit kæledyrs sundhed og trivsel, som vi ikke gerne hjælper dig med at finde svar på.  

Vores store passion er dyr og dit dyrs trivsel - og det kan du straks mærke, når du taler med vores kompetente dyrlæger i Hjørring. 

Hvilke former for behandlinger tilbyder vi på AniCura Hjørring Dyrehospital?

Vi tilbyder en bred vifte af behandling kæledyr. Vi har således stor erfarring med tandbehandling, bløddelskirurgi, billediagnostik i form af røntgen og ultralydsscanning, medicinsk udredning af fx. stofskiftelidelser og behandling af hudproblemer.
Vi tilbyder naturligvis også sundhedsundersøgelse og vaccination samt kastration og sterilisation af hunde, katte, kaniner og marsvin.

Hos os kan du bestille tid til:

Tryghed kommer først hos AniCura Hjørring Dyrehospital

Det er vigtigt for os at skabe tryghed, når du ankommer til vores klinik med dit kæledyr. Både du og dit kæledyr skal kunne føle jer i gode hænder, og det er vores opgave at sørge for, at det kommer til at ske.  

Omsorg er vigtigt, når vi har med dyr at gøre, og du kan være helt sikker på, at vi tager os kærligt af dit dyr, når det bliver behandlet på vores dyreklinik. 

Søger du en erfaren og dygtig dyrlæge i Hjørring, kan du trygt henvende dig til os.  

Vil du gerne booke en tid på vores dyrehospital i Hjørring?

Du er mere end velkommen til at kontakte os med henblik på at bestille en tid. Du kan få fat i os på flere måder. Ring til os på telefon 98 92 11 88 eller send os en mail på hjoerring@anicura.dk. Vil du gerne bestille en tid online, har du også mulighed for at gøre det.

Lån til dyrlægeregningen

Dyrlægebesøg kan komme ud af det blå og er ikke altid noget man er forberedt på. Hos AniCura vil vi gerne have at du altid kan tage dit dyr til dyrlægen hvis der er behov for det, og derfor har vi indgået et samarbejde med Resurs Bank og deres Dyrlægekonto.

Vaccination af hund

Nyheder

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.