Om os

Hjørring Dyrehospital er et nordjysk dyrehospital, hvor vi lægger vægt på omsorg for dit kæledyr. Vi har specialiseret os i at behandle kæledyr – fordi det er det vi brænder for!

Vi ønsker at være dit naturlige valg

Vi bestræber os efter, at være det sted du vælger, når du har brug for hjælp med dit kæledyr. Det håber vi at opnå igennem:

  • At koncentrere os om et enkelt område – vi arbejder udelukkende med kæledyr, da det er vores speciale og fokusområde.
  • At tage hånd om dine problemer – vi er stedet, hvor der tages hånd om alle de problemer, der vedrører dig og dit kæledyr. Vi glemmer ikke, at de små problemer kan have lige så stor betydning for dig som de store.
  • Løbende at uddanne os – vi har fokus på, at alle vores medarbejdere løbende uddanner og udvikler sig. På den måde får vi de dygtigste dyrlæger og veterinærsygeplejersker, når det kommer til behandling af dit kæledyr.
  • At følge med – og gerne gå foran – vi ønsker at optræde dynamisk med konstant fokus på at opsøge viden samt udvikle færdigheder og serviceydelser. Det vil vi både af hensyn til dig som klient samt for vores arbejdsplads, der således forbliver interessant gennem selvudvikling og engagement.
  • At kende vore begrænsninger - vi skal være stedet, hvor vi er så fagligt kompetente, at vi kan se og erkende de mest komplicerede problemstillinger - og samtidig erkende, at vi ikke altid kan løse problemet på egen hånd, og derfor henvise til behandling hos kollegaer med specielle kompetencer inden for disse områder.
Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.