Nørresundby

AniCura Dyreklinikken Nørresundby

Dyreklinikken Nørresundby har årelang erfaring i behandling af hunde, katte, fugle og gnavere.

Til kæledyrsejere

Du kan nemt booke tid til dit kæledyr her

Book tid nu

Kontakt

9819 0025

Thistedvej 36, 9400 Nørresundby

Vejbeskrivelse

Spar penge med AniPlan - vores forebyggende sundhedsplan

Med AniPlan får du din egen sundhedsplan hele året til en fast månedlig pris. Abonnementet omfatter blandt andet ubegrænsede besøg i AniCura-appen, visse undersøgelser og vaccinationer samt tæt plejekontakt, råd og vejledning.

Dyrlæge i Nørresundby - Når dit kæledyr skal have den bedste behandling 

Har din hund, kat, fugl eller gnaver brug for hjælp fra en professionel dyrlæge i lokalområdet? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos AniCura Dyreklinikken Nørresundby, har vi nemlig mange års erfaring med behandling af fugle, gnavere samt katte og hunde - og vi hjælper også gerne dit dyr.  

Vores kunder kommer til os, når de har brug for en dyrlæge Nørresundby, Vodskov eller i andre omkringliggende byer. Vi laver alle rutineprægede undersøgelser og behandlinger, for eksempel vaccination og undersøgelser af sår. Men vi foretager også mere komplicerede behandlinger og undersøgelser i vores eget laboratorium i klinikken. 

Uanset om dit kæledyr har brug for en traditionel undersøgelse, eller der opstår noget mere alvorligt eller akut, kan vores dyrlæge Nørresundby med garanti hjælpe jer. 

Hvilke behandlinger tilbyder vi dit kæledyr? 

Som din dyrlæge Nørresundby kan vi hjælpe dit kæledyr, uanset hvad I har brug for hjælp til. Opfører din hund sig ikke, som den plejer? Har din gnaver eller fugl fået et sår? Eller skal din rovfugl have en mikrochip?  

Listen over vores tilbud er lang. Uanset jeres behov, kan I derfor få den rette hjælp hos vores professionelle dyrlæge Nørresundby. 

Hos os kan du blandt andet bestille tid til:

Du er altid velkommen til at bestille tid hos vores dyrlæger til almindelig konsultation og klinisk undersøgelse, når den tid nærmer sig. Du kan naturligvis også booke en tid til mere komplicerede undersøgelser, som kræver mere dybdegående undersøgelse.  

Vi laver meget grundige undersøgelser af kæledyr 

Da vi har vores eget laboratorium med moderne udstyr, kan vi lave meget komplicerede undersøgelser af dit kæledyr. Det gælder blandt andet røntgenundersøgelser, laboratorieundersøgelser og ultralydsscanninger.  

Det bruger vi til for eksempel at lave undersøgelser af kæledyrs blod, hjerte, blodceller eller til avanceret behandling af ører eller hud. Netop vores eget laboratorium er én af grundene til, at vores kunder kommer til os, når de har brug for en dyrlæge. 

Vi udfører blandt andet:

  • Mikroskopi og kirurgisk ørebehandling
  • Knogleundersøgelser
  • Undersøgelse af bughule og livmoder
  • Organdiagnostik
  • DNA-blodprøvning
  • Drægtighedsdiagnostik
  • Hjerteundersøgelser via elektrodiagram
  • Hudbiopsi
  • Andre former for behandlinger

Book en tid på vores dyreklinik i Nørresundby 

Vil du booke en tid hos os til tandrensning, undersøgelse af smerteradfærd eller mikroskopi? Eller har I behov for anden professionel hjælp fra en dyrlæge Nørresundby? Så tøv ikke med at bestille en tid hos os. 

Har du spørgsmål til atypisk adfærd, kløe, sår, bid eller andet, er du også velkommen til at kontakte os omkring det.

Du kan bestille en tid ved at ringe til os på telefon 98 19 00 25 eller ved at booke online.

Lån til dyrlægeregningen

Dyrlægebesøg kan komme ud af det blå og er ikke altid noget man er forberedt på. Hos AniCura vil vi gerne have at du altid kan tage dit dyr til dyrlægen hvis der er behov for det, og derfor har vi indgået et samarbejde med Resurs Bank og deres Dyrlægekonto.

Vaccination af hund

Nyheder

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.