Om os

Søger du en dyreklinik nær Aalborg, der kan tage sig godt af din hund, kat, fugl, gnaver eller krybdyr?

Hos AniCura Dyreklinikken Nørresundby står et team af erfarne og omsorgsfulde dyrlæger og veterinærsygeplejersker klar til at tage sig kærligt at dit dyr.

Vi har mange års erfaring med behandling, operation og laserkirurgi på dyr, og vi er førende dyrlæge i landet inden for operationer med laser. Det betyder, at vores dyreklinik er en af de mest moderne og veludstyrede dyreklinikker. Vi er en kirurgisk og medicinsk klinik, der tilbyder kvalificeret behandling af dit dyr, hver gang I besøger os.

Har du brug for gode råd eller sundt foder til dit dyr, tilbyder vi desuden sundhedsrådgivning og mulighed for at købe hundefoder og kattefoder af høj kvalitet i vores klinik. Vi vejleder dig i, hvad og hvor meget dit dyr bør spise for at få den rette mængde energi.

Dyrehospitaler med døgnvagt

Hos AniCura Dyreklinikken Nørresundby er vi tilknyttet en vagtordning, der giver dig mulighed for at komme i kontakt med vagthavende dyrlæger i nærheden af Aalborg, hvis dit dyr kommer alvorligt til skade eller ved akut sygdom. Vores vagtordning er et samarbejde med Aalborg Dyrehospital, AniCura Dyrehospitalet City Syd og AniCura Gistrup Dyrehospital. Det betyder, at dit dyr altid er i trygge hænder.

Kontakt AniCura Dyreklinikken Nørresundby på tlf. 98 19 00 25 eller se vores åbningstider og kontaktoplysninger til vagthavende dyrlæge her.

Find vej til Dyreklinikken Nørresundby

Se vores priser

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.