Vi har fået ny hjemmeside

Vi håber du kan lide den. Ved alle store systemskift, kan der ske fejl, så vi beklager fejl, hvis en knap ikke virker, eller der står "hund" i stedet for "kat". Vi garanterer, at vi godt kan kende forskel på hund og kat, når I besøger os på klinikken.

Genoptræning - rehabilitering af hund

Rehabilitering betyder direkte oversat ”at vende tilbage til tidligere funktion”. Når dyret genoptrænes indebærer det, at dyret trænes til at kunne genoptage sit normale liv igen efter en skade eller et operativt indgreb.

Stadig flere komplicerede kirurgiske indgreb udføres på hunde og katte, hvilket betyder, at efterspørgslen og behovet for genoptræning og efterbehandling er stigende. Mange dyrehospitaler og dyreklinikker lægger i dag stor vægt på efterbehandlingen.

Rehabilitering kan indebære alt fra rådgivning om forskellige træningsmetoder til praktiske undersøgelser og øvelser med dyret. Oftest udarbejdes en individuel genoptræningsplan til dyret. Ved kontrolbesøg foretages en grundig gennemgang af dyrets fremskridt og der lægges en plan for den fremtidige træning.

 

 

Kontakt en dyrlæge

Det kan eksempelvis være, hvis symptomerne eller anbefalingerne passer til dit dyr.
Luk

Error

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.