Rødovre

AniCura Centrum Dyrehospital i Rødovre

Vi arbejder for at forebygge sygdom og skabe øget velfærd hos vores kæledyr. Nyhed: Vi udfører operationer med Co2 Laserkirurgi, deriblandt furunkulose, BOAS og andre operationer. Kontakt os for at høre mere.

Til kæledyrsejere

Du kan nemt booke tid til dit kæledyr her

Book tid nu

Spar penge med AniPlan - vores forebyggende sundhedsplan

Med AniPlan får du din egen sundhedsplan hele året til en fast månedlig pris. Abonnementet omfatter blandt andet ubegrænsede besøg i AniCura-appen, visse undersøgelser og vaccinationer samt tæt plejekontakt, råd og vejledning.

AniCura Centrum Dyrehospital - her er dit kæledyr i fokus 

Har du besluttet, at din hund skal steriliseres eller neutraliseres? Er du bekymret for din kanin, som opfører sig atypisk, eller har din kat brug for en orme- eller loppekur? Der er meget at se til, når man har et kæledyr - og en gang imellem er det nødvendigt med en tur til dyrlægen. Uanset hvad I har brug for hjælp til, kan vores professionelle dyrlæger i Rødovre være behjælpelige.

På dyrehospitalet i Rødovre udfører vi både rutineprægede undersøgelser, behandlinger og vaccinationer, samt mere avanceret kirurgisk og medicinsk diagnostik og behandling. Uanset om du har brug for undersøgelse eller behandling af din kattekilling, voksne hunde eller den ældre ven, kan vi hjælpe dig hos vores dyrlæger i centrum af Rødovre. 

Hvad kan vi tilbyde af behandlinger på AniCura Centrum Dyrehospital? 

På vores dyrehospital i Rødovre tager vi både imod kæledyr, som er blevet skadet, eller som har brug for en akut opstået behandling. Vi tager naturligvis også mod kæledyr, som har behov for en rutinemæssig behandling eller forebyggende pleje. 

Eksempler på behandlinger, som vi tilbyder i vores dyreklinik:

  • Sundhedstjek og vaccinationer.
  • Forebyggende behandling og rådgivning
  • Medicinsk og kirurgisk diagnostik og behandling
  • Sterilisation og kastration
  • Tandbehandling
  • Behandling af slidgigt
  • Operationer, deriblandt også med Co2-laserkirurgi.
  • Øvrige former for behandling af kæledyr

Specialiseret tandklinik 

På AniCura Centrum Dyrehospital er vi ikke blot en dyreklinik. Vi arbejder for at forebygge sygdomme og skabe øget sundhed og velfærd hos vores kæledyr. Derfor har vi også en specialiseret tandklinik til kæledyr.

I vores tandklinik og center tilbyder vi:

  • Al behandling af tandlidelser
  • Alle behandlinger af mundhulelidelser

Når du vælger os til at hjælpe dit kæledyr, får du al den ekspertviden, du skal bruge, samlet ét sted. Vi er også klar til at hjælpe dit familiedyr med den rette behandling. 

Bestil en tid hos AniCura Centrum Dyrehospital i dag

Vil du bestille en tid på vores dyrehospital til en tandbehandling til dit kæledyr? Eller en anden opgave, der kræver dyrlæger? Hvad enten du søger en rutinepræget undersøgelse eller mere specialiseret behandling, kan du altid bestille tid hos os. 

Du kan bestille en tid hos vores dyrlæger på AniCura Centrum Dyrehospital ved at sende en e-mail til centrumdyrehospital@anicura.dk eller ringe på telefon 36 72 02 01. Vores telefoner er åbne fra 08.00-16.00. Du kan også booke tid online øverst her på siden.

Lån til dyrlægeregningen

Dyrlægebesøg kan komme ud af det blå og er ikke altid noget man er forberedt på. Hos AniCura vil vi gerne have at du altid kan tage dit dyr til dyrlægen hvis der er behov for det, og derfor har vi indgået et samarbejde med Resurs Bank og deres Dyrlægekonto.

Vaccination af hund

Nyheder

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.