Er du blevet hvalpeejer? 😻

Download vores Hvalpe-guide, og tilmeld dig vores månedlige emails om hvalpe, så fortæller vi dig alt, du har brug for at vide! Tilmeld dig her!

Vi passer på dit kæledyr

AniCura Centrum Dyrehospital er et dyrehospital med en række engagerede og dygtige veterinærsygeplejersker og dyrlæger. Vi arbejder alle for at forebygge sygdomme og skabe øget sundhed og velfærd hos vores kæledyr.

Undersøgelse og behandling af sygdomme hos vores kæledyr kræver i dag en stor faglig kompetence. På dyrehospitalet gør vi ofte brug af avanceret udstyr.

Det er derfor en stor fordel for dig og dit kæledyr, at vi består af et team af dyrlæger og veterinærsygeplejerske med hver vores interesse og speciale. Det skaber tryghed.

Ekspertise

AniCura Centrum Dyrehospital udfører både almindelige undersøgelser, behandlinger, vaccinationer og avanceret kirurgisk og medicinsk diagnostik og behandling.

AniCura Centrum Dyrehospital tilbyder tandbehandling, slidgigtbehandling, røntgenundersøgelser, øjenundersøgelser, huddiagnostik og allergitest, sterilisation, kastration, hjerte- og lungeundersøgelser samt operationer for fremmedlegemer og svulster.

AniCura Centrum Dyrehospital har sin egen specialiserede tandklinik, hvor alle tand- og mundhulelidelser kan behandles.

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.