Vi passer på dit kæledyr

AniCura Centrum Dyrehospital er et dyrehospital med en række engagerede og dygtige veterinærsygeplejersker og dyrlæger. Vi arbejder alle for at forebygge sygdomme og skabe øget sundhed og velfærd hos vores kæledyr.

Undersøgelse og behandling af sygdomme hos vores kæledyr kræver i dag en stor faglig kompetence. På dyrehospitalet gør vi ofte brug af avanceret udstyr.

Det er derfor en stor fordel for dig og dit kæledyr, at vi består af et team af dyrlæger og veterinærsygeplejerske med hver vores interesse og speciale. Det skaber tryghed.

Ekspertise

AniCura Centrum Dyrehospital udfører både almindelige undersøgelser, behandlinger, vaccinationer samt avanceret kirurgisk og medicinsk diagnostik og behandling.

AniCura Centrum Dyrehospital tilbyder også tandbehandling, slidgigtbehandling, røntgenundersøgelser, øjenundersøgelser, huddiagnostik og allergitest, sterilisation, kastration, hjerte- og lungeundersøgelser samt operationer for fremmedlegemer og svulster.

Derudover kan vi lave kirurgi med Co2 laser, som giver mulighed for at lave operationer i områder, der kan være svære at komme til med en skalpel. Fx. furunkler i poter, BOAS operation i ganen etc. Dyrlæge Pernille tager imod henvisninger til disse (og andre) operationer.

Dyrlæge Line vores hud-dyrlæge. Hun diagnosticerer og behandler kløe i hud, ører, poter og lign. Line modtager henvisninger af hudpatienter, kontakt os gerne.

Dyrlæge Louise er en stor del af vores tandklinik, hvor tand- og mundhulelidelser behandles.

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.