AniPlan til katte

AniPlan er en pakke af forebyggende sundhedstjenester, som medvirker til at holde din kat sund og mindske risikoen for alvorlige sygdomsproblemer. AniPlan giver gode rabatter på yderligere tjenester og produkter og bidrager til en regelmæssig og tæt dialog mellem dyreejer og dyrlæge. AniPlan er et sundhedsabonnement, som betales via et fast, månedligt beløb. AniPlan giver ubegrænset adgang til AniCura-appen, hvor vores dyrlæger er klar til at hjælpe med råd og vejledning, samt henvisning af din kat ved behov for dyrlægehjælp. AniCura-appen er åben alle dage året rundt kl 07-22. 

Hvordan fungerer det?

En AniPlan indebærer, at din kat får sin egen årlige sundhedsplan, til et fast månedligt beløb. I abonnementet indgår de vigtigste undersøgelser og vaccinationer, som din dyrlæge vurderer, at din kat har behov for.

Abonnementet giver også fordelagtige rabatter på tandrensninger og højkvalitets dyrefoder og andre produkter til din kat. Med AniPlan giver dyrlægen, sammen med dig, din kat de bedste forudsætninger for et sundt helbred og et langt liv. AniCuras håb er at AniPlan, og en øget viden om sundhed hos vores kæledyr, kan føre til lavere omkostninger for dig som dyreejer og mindre behov for dyrlægebehandling.

Hvorfor skal jeg abonnere på sundhedspleje? 

Når din kat virker til at have det godt og hverdagen kører, glemmer man nemt de årlige kontroller, som er til for at forebygge og opdage problemer på et tidligt stadie. Med AniPlan får du regelmæssige, planlagte sundhedseftersyn, øget viden omkring din kat, nemmere tilgængelig dialog med veterinærfagligt personale og øget kontrol over omkostningerne. Dyrlægen indkalder til de undersøgelser, som er indeholdt i sundhedsplanen, og lærer din kat og din kats behov godt at kende.

Hvordan foregår betaling?

AniPlan betales via en fast månedlig betaling. Den månedlige omkostning forventes at lede til en lavere omkostning for dyrlægebehandling igennem dyrets livscyklus.

Hvad indgår i AniCuras AniPlan? 

AniPlan er tilpasset din kat og har først og fremmest til formål at forebygge sygdom. Herudover kan AniPlan medvirke til at opdage eventuel sygdom og mistrivsel i et tidligt stadie. I samarbejde med den årlige vaccination, som er inkluderet i AniPlan, får katten et komplet sundhedseftersyn. I tilfælde af at dyrlægen opdager forandringer ved katten, som bør undersøges, tager dyrlægen en dialog med dig som ejer omkring hvilke undersøgelser, der kan være relevante og hvad omkostningerne vil være.

Udover den årlige vaccination og det årlige sundhedseftersyn, indeholder AniPlan blandt andet en årlig konsultation, rådgivning om ernæring, et tandeftersyn, gratis receptudskrivning og fordelagtige rabatter på foder og andre butiksvarer. Vigtigst af alt giver AniPlan tæt kontakt med kyndigt veterinærpersonale og øget viden om din kats sundhed.

Med AniPlan har du fri adgang til vores dyrlæger i AniCura-appen. Hent AniCura-appen i App Store eller Google Play allerede i dag og hav dyrlægen med i lommen.

Appen hedder AniCura og kan downloades her:

App Store

Google Play

Hvorfor AniCuras AniPlan? 

AniCura tilstræber at give den bedst mulige behandling og pleje af din kat. I AniCura har alle dyrehospitaler og klinikker tilgang til flere af Europas ledende specialister og avanceret udstyr, hvis der er behov for dette. Vi har høj tilgængelighed og arbejder systematisk med at kvalitetssikre vores arbejde. AniCura har, som den første virksomhed i veterinærbranchen nogensinde, publiceret en kvalitetsrapport. Formålet er at opmuntre dyrehospitaler og klinikker til yderligere vidensdeling og kvalitetsudvikling. Vores størrelse og fokus på højkvalitets veterinærpleje øger din tryghed.

Har jeg behov for en almindelig sygeforsikring? 

AniPlan inkluderer forskellige forebyggende sundhedstjenester. AniPlan er dog ingen forsikring og dækker ikke sygdom eller skader ved ulykkestilfælde. Vi anbefaler altid at tegne en sygeforsikring på din kat for at dække uforudsete hændelser – uanset om du vælger AniPlan eller ej. 

Hvilke dyrehospitaler og –klinikker tilbyder AniPlan i Danmark? 

Næsten alle AniCuras dyrehospitaler og -klinikker i Danmark tilbyder AniCura AniPlan.

Kontakt en dyrlæge

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.