Vi har fået ny hjemmeside

Vi håber du kan lide den. Ved alle store systemskift, kan der ske fejl, så vi beklager fejl, hvis en knap ikke virker, eller der står "hund" i stedet for "kat". Vi garanterer, at vi godt kan kende forskel på hund og kat, når I besøger os på klinikken.

Back to www.anicura.dk
Maria Munk Nielsen
Veterinærsygeplejersker

Maria Munk Nielsen

Autoriseret fagveterinærsygeplejerske

Kontakt information

Veterinærsygeplejersker

Maria Munk Nielsen

Autoriseret fagveterinærsygeplejerske

Uddannelse

  • Veterinærsygeplejerske oktober 2002.
  • Fagveterinærsygeplejerske i anæstesi 2013.

I 1999 flyttede Maria til København, hvor hun fik en praktikplads som veterinærsygeplejerskeelev på Københavns Universitet, Life (tidl. Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole(KVL)) og blev i 2002 Veterinærsygeplejerske.

Herefter hun startede i et vikariat på Kirurgisk afdeling på KVL. I sommeren 2004 stoppede Maria på KVL og flyttede tilbage til Århus, hvor hun blev ansat på Skejby Dyreklink.

I juni 2006 blev Maria ansat på AniCura Aarhus Dyrehospital. Samme sommer blev hun uddannet som hundemassør v. dyrlæge Bente Iversen.

Maria har løbende holdt sig opdateret indenfor sit fag, og med stor interesse inden for anæstesi er det blevet til flere forskellige anæstesikurser i løbet af årene.

Desuden har hun deltaget i kurser indenfor tandpleje, genoptræning, arbejdsmiljø, specialsygepleje, akut behandling med mere. Sårpleje og forbinding er også en af Marias kompentencer.

Maria blev i år 2013 fagsygeplejerske i anæstesi(bedøvelse).

Maria Munk Nielsen er født og opvokset i Århus. Maria har borderterrieren Maysie der ofte befinder sig i receptionen.