AKUT BEHOV FOR DYRLÆGEHJÆLP?

Vores skadestue har døgnåbent alle dage hele året rundt, ring 8628 2788 for tid. Vi er altid klar til at hjælpe dig. Klik her!

Nanna
Dyrlæge

Nanna

Dyrlæge
Nanna

Uddannelse

  • Veterinærmedicin på Den Kongelige Veterinær & Landbohøjskole i 1997
  • European Master of Small Animal Veterinary Medicine (EMSAVM) Dermatology, 2021

Nanna blev ansat på Aarhus Dyrehospital i 1998 efter at have vikarieret som assisterende dyrlæge i Esbjerg, Allerød og Vestsjælland. I 2006 indgik hun i kompagniskab med dyrlæge Lars Langerhuus og specialdyrlæge Claus Bundgaard.

Nanna har siden sin ansættelse fokuseret på at efteruddanne sig inden for hud-, mavetarm-  og medicinske sygdomme. Hun deltager derfor løbende i kurser og kongresser i ind- og udland, hvorved hun holder sig opdateret med den nyeste viden.

På Aarhus Dyrehospital tager Nanna sig af hudpatienter, kikkertundersøgelser og medicinske sygdomme. Hun er ligeledes ansvarlig for Dyrehospitalets personale og står for at afholde kurser for dyreejere vedrørende forskellige veterinærfaglige emner.
Nannas helt store interesse er dermatologi, som er læren om sygdomme i huden. Hun er derfor medlem af den danske og internationale sammenslutning af dyrlæger med interesse for dermatologi. Grundet hendes kompetencer og erfaring inden for området, modtager hun dagligt mange henvisningspatienter.

 

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.