Vi har fået ny hjemmeside

Vi håber du kan lide den. Ved alle store systemskift, kan der ske fejl, så vi beklager fejl, hvis en knap ikke virker, eller der står "hund" i stedet for "kat". Vi garanterer, at vi godt kan kende forskel på hund og kat, når I besøger os på klinikken.

Nanna Enemark
Dyrlæger

Nanna Enemark

Dyrlæge

Kontakt information

Dyrlæger

Nanna Enemark

Dyrlæge

Uddannelse

  • Veterinærmedicin på Den Kongelige Veterinær & Landbohøjskole i 1997
  • European Master of Small Animal Veterinary Medicine (EMSAVM) Dermatology, 2021

Nanna blev ansat på Aarhus Dyrehospital i 1998 efter at have vikarieret som assisterende dyrlæge i Esbjerg, Allerød og Vestsjælland. I 2006 indgik hun i kompagniskab med dyrlæge Lars Langerhuus og specialdyrlæge Claus Bundgaard.

Nanna har siden sin ansættelse fokuseret på at efteruddanne sig inden for hud-, mavetarm-  og medicinske sygdomme. Hun deltager derfor løbende i kurser og kongresser i ind- og udland, hvorved hun holder sig opdateret med den nyeste viden.

På Aarhus Dyrehospital tager Nanna sig af hudpatienter, kikkertundersøgelser og medicinske sygdomme. Hun er ligeledes ansvarlig for Dyrehospitalets personale og står for at afholde kurser for dyreejere vedrørende forskellige veterinærfaglige emner.
Nannas helt store interesse er dermatologi, som er læren om sygdomme i huden. Hun er derfor medlem af den danske og internationale sammenslutning af dyrlæger med interesse for dermatologi. Grundet hendes kompetencer og erfaring inden for området, modtager hun dagligt mange henvisningspatienter.

Privat bor Nanna på en mindre gård syd for Århus med sin familie, en flok gotlandske pelsfår og to katte. Den sparsomme fritid bruges sammen med familien, holde have, passe fårene og indimellem en løbetur. 

Luk

Error

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.