Vi har fået ny hjemmeside

Vi håber du kan lide den. Ved alle store systemskift, kan der ske fejl, så vi beklager fejl, hvis en knap ikke virker, eller der står "hund" i stedet for "kat". Vi garanterer, at vi godt kan kende forskel på hund og kat, når I besøger os på klinikken.

Malene Petersen
Veterinærsygeplejersker

Malene Petersen

Autoriseret veterinærsygeplejerske

Kontakt information

Veterinærsygeplejersker

Malene Petersen

Autoriseret veterinærsygeplejerske

Specialitet

  • Sårbehandling og forbinding

Uddannelse

  • Uddannet i oktober 2004 fra AniCura Aarhus Dyrehospital

Malene fik i 2001 praktikplads som veterinærsygeplejerske på Aarhus Dyrehospital, og blev færdiguddannet i oktober 2004. Umiddelbart efter startede Malene på Varde Dyrehospital. Her assisterede hun ved kirurgi og arthroskopi på operationsstuen. I Juli 2005, kom Malene tilbage til Aarhus Dyrehospital.

Hun har løbende holdt sig opdateret inden for sit fag. Malene har særlig interesse inden for sårbehandling og forbindinger, og bruger dagligt tid på komplicerede sårbehandlinger.

Anæstesi, orthopædkirurgi og arthroskopi,  røntgen, ct-skanning og genoptræning liggr også indenfor Malenes arbejdsområder.

Malene har løbende være på adskillige kurser inden for sine interesseområder.

Malene Petersen er født og opvokset i Videbæk. Senere flyttede hun til Ejstrupholm, hvor hun nu bor sammen med sin kæreste. 

Malene har 2 gule labrador, Hazel og Iceman, der begge også har deres daglige gang på dyrehospitalet.

Malene bruger især meget fritid på at træne lydighed med hundene i DCH, hvor hun ofte er til konkurrencer i såvel lydighed som spor og eftersøgning. Ud over det har hun interesse for krybdyr og har selv bl.a. en chuckwalla

Luk

Error

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.