AKUT BEHOV FOR DYRLÆGEHJÆLP?

Vores skadestue har døgnåbent alle dage hele året rundt, ring 8628 2788 for tid. Vi er altid klar til at hjælpe dig. Klik her!

Steen
Specialdyrlæge

Steen

Specialdyrlæge
Steen

Fagkompetencer

  • Onkologi

Uddannelse

  • Veterinærmedicin på Den Kongelige Veterinær & Landbohøjskole 1990
  • Certificering i Onkologi hos hund og kat af DDD 2007 Specialdyrlæge i Onkologi 2014

Steen er født i 1963 og blev færdiguddannet dyrlæge i 1990. Efter kandidateksamen arbejdede han med kæledyr på Silkeborg Dyrehospital, Hinnerup Dyreklinik og Virklund Dyreklinik. Steen var medejer af Virklund Dyreklinik i 13 år, inden han skiftede til Aarhus Dyrehospital.
Herudover har Steen erfaring fra udlandet, idet han har været på udenlandsophold på University of Minnesota i USA og Animal Health Trust i England i forbindelse med sin onkologiske efteruddannelse.

Sideløbende med klinikarbejdet har Steen undervist studerende på Veterinærsygeplejerskolen i Kolding samt holdt foredrag på mange kurser i onkologi og laboratoriearbejde for både dyrlæger og veterinærsygeplejersker. Han har desuden selv deltaget i en lang række onkologiske og medicinske kurser gennem årene, herunder verdenskongresser, nationale årsmøder og kursussamlinger.

På Aarhus Dyrehospital arbejder Steen som dyrlæge med delt ledelsesansvar. Hans overordnede ansvarsområder er vagthospitalet, laboratoriet, apoteket og blodbanken.

Steen har engageret sig i at have indflydelse på den veterinære udvikling. I 1996 blev Steen medlem af bestyrelsen i Den danske Dyrlægeforening, Sektion vedrørende Hund, Kat og Smådyr. Fra 1999-2003 var han desuden formand for foreningen.

 

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.