Dyrlægeattest til katte

Inden udstillinger, udstedelse af EU-pas, forsikring af din kat eller ved andre behov, kan vores dyrlæger hjælpe med flere forskellige typer officielle attester.

Sundhedsattest

Før indrejse til visse lande kræves det, at katten har en sundhedsattest. Vi anbefaler at man undersøger, hvad der gælder for det aktuelle land hos Fødevarestyrelsen.

I nogle tilfælde kan ens kat få behov for en særlig sundhedsattest. Dette kan eksempelvis være i forbindelse med avl på visse racer, hvor det er nødvendigt med attester. Disse attester kan vi udføre på alle vores klinikker og hospitaler.

Specialistattest 

Hos visse racer findes sundhedsprogrammer som kræver, at katten undersøges af en dyrlæge med specialistkompetence i kattes sygdomme eller anden specialistkompetence, f. eks. hjerteattest eller øjenattest. Hos AniCura findes alle slags specialistkompetencer som er nødvendige for at lave en specialistattest.

Livsattest

Hvis katten har en livsforsikring beder forsikringsselskabet, i forbindelse med en aflivning, dødsfald eller funktionsnedsættelse, om at få en livsattest udført af dyrlægen, som har taget hånd om katten. Inden aflivningen kan forsikringsselskabet kræve en undersøgelse af katten for at afklare årsagen til aflivningen. Dyrlægen sender sædvanligvis en kopi af livsattesten til dyreejeren. 

Kontakt en dyrlæge

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.