Opstart af nye hvalpehold

Opstart af nye hvalpehold onsdag d. 28. august 2024 i Rynkeby

Jubilæumsfest og åbent hus hos AniCura Rynkeby Dyreklinik

Fejr 145 års dyrlægehistorie og 100 års jubilæum med os! Kom med til en festlig dag med musik, konkurrencer og masser af sjov for hele familien. Fredag den 14. juni fra kl. 14.00-17.00, Dyrlægerækken 1, Rynkeby.

Velkommen til jubilæumsfest og åbent hus!

Kære kunder, samarbejdspartnere og venner af huset I år kan vi fejre at der i 145 år har været dyrlæge på adressen Dyrlægerækken 1 i Rynkeby Derudover har vi 4 skønne kolleger der hver især kan fejre 25 års jubilæum på klinikken, hvilket bliver til et forrygende 100 års jubilæum.

Livemusik, lækre hotdogs, kolde øl og sodavand

Vi fejrer disse fantastiske begivenheder med åbent hus fredag den 14. juni fra kl. 14.00-17.00 på klinikken i Rynkeby. Det vil glædes os meget hvis I vil komme og fejre denne dag med os! Vi byder på kolde fadøl, sodavand og lækre hotdogs fra Pias Pølsevogn. 

Der vil være livemusik med ”Viggo & Heide”, konkurrencer og gode tilbud og besøg fra foderfirmaet Hills der byder på rigtig gode rabatter. 

Bamsehospital, slush-ice og popcorn og circus

Til børn og barnlige sjæle vil der være popcorn og slush-ice samt mulighed for at få lavet en flot eller farlig ansigtsmaling. I dagens anledning etablerer vi også et bamsehospital så tilskadekomne bamser kan blive tilset og måske få lagt en forbinding eller sat plaster på.

Og ikke mindst får vi besøg af ”Cirkus Fyr og Flamme” der kommer med hele sit menageri af klappedyr tilsat højt humør og løjer. Hunde er mere end velkomne, vi laver en hundesnackbar så ingen kommer til at gå sultne eller tørstige fra festen. Kattene vil sikkert hellere være hjemme…

Det bliver både festligt og fornøjeligt og vi har bestilt solskin hele dagen!

Tid og sted:

  • Fredag den 14. juni fra kl. 14.00-17.00
  • Dyrlægerækken 1, Rynkeby
Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.