Er du blevet hvalpeejer? 😻

Download vores Hvalpe-guide, og tilmeld dig vores månedlige emails om hvalpe, så fortæller vi dig alt, du har brug for at vide! Tilmeld dig her!

Rynkeby

AniCura Rynkeby Dyreklinik Rynkeby

Vi tilbyder alt fra forebyggende pleje til specialiseret behandling på vores 3 klinikker i Rynkeby, Kerteminde og Nyborg.

Til kæledyrsejere

Du kan nemt booke tid til dit kæledyr her

Book tid nu

Kontakt

+45 6539 1004

rynkeby@anicura.dk

Dyrlægerækken 1, 5350 Rynkeby

Vejbeskrivelse

Spar penge med AniPlan - vores forebyggende sundhedsplan

Med AniPlan får du din egen sundhedsplan hele året til en fast månedlig pris. Abonnementet omfatter blandt andet ubegrænsede besøg i AniCura-appen, visse undersøgelser og vaccinationer samt tæt plejekontakt, råd og vejledning.

Din lokale dyreklinik i Rynkeby 

Vil du gerne have en tid hos en dyrlæge for at få din kat kastreret? Eller opfører din hund sig anderledes end den plejer? Så er du landet det helt rigtige sted hos AniCura Rynkeby Dyreklinik i Rynkeby på Fyn.  

Vi har et særligt fokus på hunde og katte, hvor vi har specialiseret os i medicinsk og kirurgisk behandling. Vi behandler også andre smådyr, såsom gnavere og fugle.  

Vi modtager patienter fra Rynkeby og omegn, og vores dyrlæger og veterinærsygeplejersker står klar til at hjælpe dig og dit kæledyr, når I har brug for det.  

Dyrlæger i Rynkeby – vi tager os godt af dit kæledyr 

Som din dyrlæge i Rynkeby er du sikker på altid at blive mødt af kompetent personale, som alle arbejder for at give dig og dit kæledyr den bedst mulige oplevelse. Vi tilbyder både forebyggende behandlinger, såsom vaccinationer, sterilisation og tandbehandlinger, og behandlinger af sygdom, hvis det er nødvendigt.  

På AniCura Rynkeby Dyreklinik i Rynkeby kan du blandt andet bestille tid til: 

Book tid hos din dyrlæge i Rynkeby allerede i dag 

Vil du booke tid til en tandrensning, adfærd eller vaccination? Eller har du blot brug for en sundhedsundersøgelse af din hund eller kat? Så tøv ikke med at kontakte os for at booke tid.  

Du kan kontakte os på telefon 65 39 10 04 eller sende en mail til os på rynkeby@anicura.dk. Vi gør vores bedste for at besvare den hurtigst muligt. Du kan også booke tid online via knappen øverst på forsiden.

Lån til dyrlægeregningen

Dyrlægebesøg kan komme ud af det blå og er ikke altid noget man er forberedt på. Hos AniCura vil vi gerne have at du altid kan tage dit dyr til dyrlægen hvis der er behov for det, og derfor har vi indgået et samarbejde med Resurs Bank og deres Dyrlægekonto.

Behandlinger

Find den rette behandlingen her

Hundeadfærd og hvalpetræning

Her på vores klinik tilbyder vi hjælp med din hunds adfærd, samt hvalpetræning både for de helt små hvalpe og de lidt ældre unghunde.

Hjælp til katteadfærd

Oplever du at din kat er urenlig, hvæsser kløer i møblerne eller på anden måde opfører sig utidigt, så udfyld dette skema og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe din kat

Vaccination af hund

Nyheder

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.