Opstart af nye hvalpehold

Opstart af nye hvalpehold onsdag d. 28. august 2024 i Rynkeby

Nyborg

AniCura Rynkeby Dyreklinik Nyborg

Vi tilbyder alt fra forebyggende pleje til specialiseret behandling på vores 3 klinikker i Rynkeby, Kerteminde og Nyborg.

Til kæledyrsejere

Du kan nemt booke tid til dit kæledyr her

Book tid nu

Din dyreklinik i Nyborg – med dit kæledyr i fokus 

Har din kat brug for en orme- eller loppekur? Eller har du besluttet, at din hund skal steriliseres? Uanset hvilken behandling dit kæledyr har brug for, så står vi klar til at tage godt imod jer på AniCura Rynkeby Dyreklinik i Nyborg.  

Vi tager os både af forebyggende behandlinger, såsom vaccinationer og neutralisering, og mere specialiserede behandlinger. På vores dyreklinik i Nyborg bliver du mødt af professionelle dyrlæger og veterinærsygeplejersker, som sikrer trygge omgivelser for dit kæledyr.  

Vores kompetente personale tager imod patienter fra Nyborg og omegn. Har du brug for en dyrlæge i Nyborg? Så tag endelig kontakt til vores dyreklinik. 

Hvilke behandlinger tilbyder vi på vores dyreklinik? 

Hos AniCura Rynkeby Dyreklinik i Nyborg står vi altid klar til at hjælpe dit kæledyr. Vi er specialiseret i mindre kæledyr som hunde og katte, hvor vi både tilbyder forebyggende behandling samt medicinsk og kirurgisk behandling. Vi behandler også mindre kæledyr såsom gnavere og fugle. 

Vi tilbyder blandt andet følgende behandlinger: 

Kompetent personale med omsorg for dit kæledyr 

Vores kompetente personale i Nyborg stræber hver dag efter at give dit kæledyr den bedst mulige behandling. For at opretholde et højt fagligt niveau, holder vi os konstant opdateret med ny viden gennem kurser, messer, osv.  

Vi ved også at det for dig som dyreejer kan være en nervepirrende oplevelse, når dit kæledyr har brug for behandling på grund af sygdom eller akut opstået behov. Derfor sørger vores dyrlæger og veterinærsygeplejersker for en god og informativ kommunikation, som du kan føle dig tryg i.  

Bestil en tid hos AniCura Rynkeby Dyreklinik i Nyborg 

Vil du bestille en tid til vaccination af din kat? Eller har din hund brug for en tandbehandling? Hvad enten du søger, kan du altid kontakte os for vejledning eller for at bestille en tid.  

Du kan bestille en tid hos vores dyrlæger ved at ringe til os på 32 62 10 04 eller sende en mail til rynkeby@anicura.dk. Vi gør vores bedste for at besvare din henveldese hurtigst muligt. Du kan også bruge vores online booking, som du finder øverst her på siden. 

Lån til dyrlægeregningen

Dyrlægebesøg kan komme ud af det blå og er ikke altid noget man er forberedt på. Hos AniCura vil vi gerne have at du altid kan tage dit dyr til dyrlægen hvis der er behov for det, og derfor har vi indgået et samarbejde med Resurs Bank og deres Dyrlægekonto.

Hundeadfærd og hvalpetræning

Her på vores klinik tilbyder vi hjælp med din hunds adfærd, samt hvalpetræning både for de helt små hvalpe og de lidt ældre unghunde.

Nyheder

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.