Vi har fået ny hjemmeside

Vi håber du kan lide den. Ved alle store systemskift, kan der ske fejl, så vi beklager fejl, hvis en knap ikke virker, eller der står "hund" i stedet for "kat". Vi garanterer, at vi godt kan kende forskel på hund og kat, når I besøger os på klinikken.

Liselotte
Veterinærsygeplejersker

Liselotte

Aut. Fagveterinærsygeplejerske i anæstesi
Veterinærsygeplejersker

Liselotte

Aut. Fagveterinærsygeplejerske i anæstesi

Specialitet

  • Anæstesi

Uddannelse

  • Færdiguddannet veterinærsygeplejerske og Laborant på det gamle ADAs Dyrehospital i 1992.

Efter endt uddannelse arbejdede Lotte 1 år både på Vangede Dyreklinik og Københavns Dyrehospital, hvorefter hun blev ansat fuldtid på Københavns Dyrehospital, hvor hun har været lige siden.

Lotte har primært arbejdet i behandlings afsnittet, røntgen afdelingen og på operationsstuerne. Lotte havde ansvaret for eleverne, og har været med til at oplære omkring 60 veterinærsygeplejerske elever.

I 2009 fik Lotte prisen som årets praktiserende veterinærsygeplejerske, indstillet af sine arbejdskollegaer. Hun har i over 20 år været arbejdsmiljørepræsentant på Dyrehospitalet og går meget op i sikkerhed.

I 2013 blev hun færdig som Fagveterinærsygeplejerske i smådyrs anæstesi.

Et af hendes store fokusområder er anæstesi og smertebehandling. Ligeledes har hun stor erfaring med alle forbindingstyper og sårbehandling. Lotte har også stor interesse i fugle, og har selv en papegøje.

I 2022 fejre vi Liselottes 30 års jubilæum på stedet.

Privat har hun border collien Mynte, som hun dyrker agility med.