Er du blevet hvalpeejer? 😻

Download vores Hvalpe-guide, og tilmeld dig vores månedlige emails om hvalpe, så fortæller vi dig alt, du har brug for at vide! Tilmeld dig her!

Akut behov for dyrlæge hjælp?

Vores døgnbemandede skadestue holder åbent alle dage hele året. Vi står klar til at hjælpe dig hvis dit kæledyr har brug for at blive tilset af en dyrlæge! Klik her

Sille
Dyrlæger

Sille

Dyrlæge
Dyrlæger

Sille

Dyrlæge

Fagkompetencer

  • Akut/Emergency
  • Hospitalsindlagte patienter
  • Billeddiagnostik, ultralyd

Uddannelse

  • Veterinærmedicin på Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole 2019
  • Igangværende: ISVPS GPCert small animal medicin (SAM) (forventes færdig 2023)

Sille blev færdiguddannet dyrlæge i februar 2019 fra Københavns Universitet og har været ansat i AniCura Københavns Dyrehospital siden marts 2022. Inden hendes ansættelse i AniCura har hun arbejdet som dyrlæge på større smådyrshospitaler i Sverige og Danmark. 

Her på Anicura Københavns Dyrehospital vil Sille primært være at finde i vores behandlingsafsnit, hvor hun vil tage sig af de indlagte patienter, samt i vores døgnåbne skadestuen med de akutte syge og tilskadekomne.

Silles hovedinteresse er billeddiagnostik og medicinske problemer. Hun er i gang med en efteruddannelse indenfor intern medicin hos hunde og kat (GPCert SAM), samt dygtiggøres indenfor billeddiagnostik ved et længere externship i Italien.

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.