Vi har fået ny hjemmeside

Vi håber du kan lide den. Ved alle store systemskift, kan der ske fejl, så vi beklager fejl, hvis en knap ikke virker, eller der står "hund" i stedet for "kat". Vi garanterer, at vi godt kan kende forskel på hund og kat, når I besøger os på klinikken.

Back to www.anicura.dk
Frederik Meyland-Smith
Dyrlæger

Frederik Meyland-Smith

Dyrlæge
Dyrlæger

Frederik Meyland-Smith

Dyrlæge

Specialitet

  • Hjertelidelser hos hund og kat. Gnavere og kaniner.

Uddannelse

  • Veterinærmedicin på Københavns Universitet 2009
  • ESAVS Cardiology I, II og III 2013-15

Efter endt uddannelse var Frederik ansat i flere vikariater på forskellige Nordsjællandske dyreklinikker. Han kom til AniCura Københavns Dyrehospital i 2017 efter 6½ år på Dyreklinikken Skovlunde – Herlev og har således en solid erfaring med arbejdet med familiedyr.

Frederik har fulgt et europæisk efteruddannelsesforløb indenfor kardiologi og han har derigennem opnået erfaring med udredning og behandling af hjertelidelser hos hund og kat.

Frederik en stor interesse for arbejdet med gnavere og kaniner og forsøger til stadighed at styrke sine kompetencer på dette område.

Endeligt er Frederik en del af ledelsesteamet på AniCura Københavns Dyrehospital med personaleansvar for en stor del af de fastansatte dyrlæger og alle de eksternt tilknyttede vagtdyrlæger.