Astrid
Dyrlæger

Astrid

Dyrlæge, International Specialist i Intern Medicin
Dyrlæger

Astrid

Dyrlæge, International Specialist i Intern Medicin

Fagkompetencer

  • Intern medicin, intensiv behandling, neurologiske sygdomme, kræftsygdomme

Uddannelse

  • Veterinærmedicin på Københavns Universitet 2013
  • Internship på University of Saskatchwan, Canada 2013-2014
  • Residency på Louisiana State University, USA 2014-2017
  • Diplomate of the American College of Veterinary Internal Medicine –Specialty of Small Animal Medicine: DACVIM (SAIM) 2017
  • Specialdyrlæge i Intern Medicin for Familiedyr 2018
  • Master of Small Animal Clinical Science, Onkologi 2019

Astrid er uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet i 2013 og flyttede straks herefter til Canada, hvor hun arbejdede som intern på et stort universitetshospital. Herefter gennemførte hun et residency i Intern Medicin på Louisiana State University i USA.

 

Efter endt uddannelse bestod hun i 2017 sin eksamen og fik titlen DACVIM (SAIM); i Danmark også kaldet ’International Specialist’. Det er den højeste titel på verdensplan inden for dette felt, og Astrid er den eneste dyrlæge i Danmark uden for universitetsverdenen, der bestrider denne titel. Astrid er også Specialdyrlæge i Intern Medicin for Familiedyr og har i 2019 bestået Masteruddannelsen i Kræftsygdomme hos hund og kat fra Universitetshospitalet i København.

 

Ud over flere års erfaring med undervisning af dyrlægestuderende har Astrid også forsket og publiceret artikler i danske og internationale tidsskrifter.

 

På Københavns Dyrehospital består Astrids arbejde i udredning og behandling af medicinske patienter, hvor hendes store interesse ligger inden for sygdomme i blodbanen og immunsystemet samt infektionssygdomme. Derudover varetager Astrid behandlingen af de mest kritisk syge indlagte patienter. 

Luk

Fejl

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.