Vi har fået ny hjemmeside

Vi håber du kan lide den. Ved alle store systemskift, kan der ske fejl, så vi beklager fejl, hvis en knap ikke virker, eller der står "hund" i stedet for "kat". Vi garanterer, at vi godt kan kende forskel på hund og kat, når I besøger os på klinikken.

Anders  Jensen
Dyrlæger

Anders Jensen

Chefveterinær, Master Intern Medicin.
Dyrlæger

Anders Jensen

Chefveterinær, Master Intern Medicin.

Specialitet

  • Sygdomme hos hund og kat, Intern Medicin

Uddannelse

  • Veterinærmedicin på Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole 1999.
  • Autorisation som engelsk dyrlæge 2002.
  • Fagdyrlæge i sygdomme hos hund og kat 2015.
  • Master i klinisk familiedyrsvidenskab, intern medicin 2017.

Anders’ karriere begyndte i Jylland, hvor han både arbejdede med kæledyr og produktionsdyr. Herefter har han udviklet sine kompetencer gennem stillinger på adskillige dyrehospitaler i både Danmark og England. Siden 2009 har Anders været en del af teamet på Anicura Københavns Dyrehospital.

Anders har deltaget i flere europæiske kurser og haft udlandsophold i både England og Canada. I 2017 har Anders afsluttet Masteruddannelse i intern medicin på Universitetshospitalet i København.

På Københavns Dyrehospital består Anders' primære arbejde i udredning og behandling af medicinske lidelser, hvoraf hans store interesser er mavetarmlidelser, luftvejslidelser, hormonelle lidelser og nyrelidelser. Desuden foretager Anders bløddelsoperationer og står for optimering af laboratorieundersøgelser og diagnostik.

Privat er Anders gift og har tre drenge samt hunden, Mokka. Anders er vokset op på landet og har derfor altid været vant til at være omgivet af dyr. 

Luk

Error

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.