Tarmnormaliserende præparater til kat

Tarmnormaliserende præparater anvendes typisk til at genoprette tarmfunktionen i tilfælde af akut, ukompliceret diarré. Det er et pro- og præbiotisk kosttilskud i form af pasta eller tyggetabletter, som normalt anvendes til ubalance i tarmen.

Tarmnormaliserende præparater anvendes typisk til at genoprette tarmfunktionen i tilfælde af akut og ukompliceret diarré. Det er et pro- og præbiotisk kosttilskud i form af pasta eller tyggetabletter, som normalt anvendes til ubalance i tarmen.

Probiotika erstatter de manglende gavnlige bakterier og reducere skadelige bakterier. Præbiotika nærer og stimulerer de gavnlige bakteries tilvækst og har en lindrende effekt på diarréer.

Katten bør ved behandling samtidig have en god almentilstand og fri adgang til vand. Diarréen ophører normalt inden for 1-3 døgn. Behandlingen kombineres med en diæt i små portioner.

Tarmnormaliserende præparater kan købes uden recept. Hvis kattens almentilstand forværres, eller hvis katten ikke kan holde på væske, bør en dyrlæge kontaktes.

Kontakt en dyrlæge

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.