Hjemmebesøg for katte

Af forskellige årsager kan man som katteejer ønske at få hjemmebesøg af en dyrlæge. For nogle katte er der meget stress forbundet med transport til klinikken og ved selve dyrlægebesøget, og de lader sig derfor bedre undersøge i deres eget hjem. Vores dyrlæger i AniCura-appen hjælper gerne med vurdering af, hvorvidt din kat har behov for at blive tilset af en dyrlæge, og mange spørgsmål kan afklares i appen. AniCura-appen er åben alle dage året rundt kl 07-22.

Problemer med at få arrangeret transport til klinikken kan være en anden årsag til, at et hjemmebesøg ønskes.

Det er først og fremmest mere enkle opgaver, som kan udføres ved hjemmebesøg, såsom klinisk undersøgelse, blodprøvetagning, chipmærkning, blodtryksmåling, vaccinering, sundhedsundersøgelse og aflivning.

Mange undersøgelser eller behandlinger kræver besøg på en dyreklinik eller et dyrehospital.

Vores dyrlæger i AniCura-appen kan hjælpe med at afgøre, om din kat har brug for at blive undersøgt hos en dyrlæge, og i så fald hvor hurtigt katten har brug for dyrlægehjælp. I appen har vi mulighed for at kommunikere med dig via chat eller telefonopkald, du kan uploade fotos til os af din kats sår eller skader, sende os video via mail, eller vi kan overgå til videoopkald, her kan vi fx vurdere almentilstand, haltheder, vejrtrækning, hoste, blødninger mv. Dyrlægerne i appen har adgang til journalsystemerne på alle vores AniCura-klinikker og kan i mange tilfælde hjælpe med at bestille tid til dit dyr i en AniCura-klinik, enten i dagtimerne eller i vagtsituationer (aften/ weekend/helligdag). 

Kontakt en dyrlæge

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.