Er du blevet hvalpeejer? 😻

Download vores Hvalpe-guide, og tilmeld dig vores månedlige emails om hvalpe, så fortæller vi dig alt, du har brug for at vide! Tilmeld dig her!

Gunnar Gram
Dyrlæger

Gunnar Gram

Fagdyrlæge og øjenpaneldyrlæge

Kontaktinformation

Dyrlæger

Gunnar Gram

Fagdyrlæge og øjenpaneldyrlæge

Fagkompetencer

  • Øjensygdomme både medicinske og kirurgiske indgreb., reproduktion herunder fastsættelse af ægløsningstidspunkt, inseminering, fødselshjælp og hvalpeundersøgelser.

Uddannelse

  • Uddannet dyrlæge 1982, fagdyrlæge vdr. Hund/kat: 1992 (godkendt som fagdyrlæge hvert 5. år, sidst i 2018) , Øjenpaneldyrlæge 2006. 2 årigt kursus i medicinske sygdomme afsluttet 2010

Gunnar Gram er uddannet dyrlæge i 1981. Efter ansættelse på Kolding Dyrehospital indgik han kompagniskab med to af sine brødre i Rødding .

Sammen drev de en landpraksis og etablerede et dyrehospital som han blev leder af og hvor han siden har arbejdet.

I 1991 blev Gunnar fagdyrlæge i hund/kat og efter 5 års studier og praktiske øvelser tog han i 2006 en europæisk eksamen i øjensygdomme og blev hermed godkendt til af lave øjen- undersøgelser for arvelige øjensygdomme (øjenpaneldyrlæge).

I årene 2009 til 2011 fulgte Gunnar et kursus i medicinske sygdomme .

Løbende gennem alle årene har han fulgt kurser både i fagdyrlæge foreningen og i øjenselskabet. 

I det daglige arbejder Gunnar mest med øjensygdomme, generelle  medicinske udredninger, og har stor kontakt til avlere både med hensyn til avlsgodkendelse af hunde (HD, OCD og AA  og øjenundersøgelser) samt arbejde med reproduktion: fastlæggelse af ægløsningstidspunkt, inseminering, fødselshjælp, hvalpeundersøgelser og meget andet.

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.