Vi har fået ny hjemmeside

Vi håber du kan lide den. Ved alle store systemskift, kan der ske fejl, så vi beklager fejl, hvis en knap ikke virker, eller der står "hund" i stedet for "kat". Vi garanterer, at vi godt kan kende forskel på hund og kat, når I besøger os på klinikken.

Gitte Sørensen
Dyrlæger

Gitte Sørensen

Dyrlæge, leder af Røddingafdelingen. aspirant til øjenpanelet
Dyrlæger

Gitte Sørensen

Dyrlæge, leder af Røddingafdelingen. aspirant til øjenpanelet

Specialitet

  • Oftalmologi (øjensygdomme)

Uddannelse

  • Veterinærmedicin på Den Kongelige Veterinær & Landbohøjskole 1997
  • Gitte har løbende videreuddannet sig indenfor både reproduktion, kirurgi, billeddiagnostik (røntgen /scanning), hudsygdomme, tandsygdomme og mundhule kirurgi og de senere år med stort focus på øjensygdomme.
  • Gitte deltog blandt andet i 14 dages ESAVS kurser i ophthalmologi 1 og 2 i
  • 2016 og 2017.

Daglig leder af Rødding afdelingen.

Gitte er uddannet dyrlæge i 1997.  Startede i blandet praksis de første 3 år, men har siden år 2000 arbejdet udelukkende i smådyrspraksis. 3 år på specialiseret smådyrshospital i London og siden i Danmark, de seneste 7 år ved Anicura Sydvet.

Gitte har særlig interesse for ophthalmologi (øjensygdomme), hvor hun er i slutfasen af en mangeårig videregående uddannelse til øjenpanel dyrlæge, der bl.a. giver special kompetance til øjenlysning for arvelige øjensygdomme.

Dette kræver løbende deltagelse i diverse kurser og kongresser i både ind og udland, hvor der opdateres på den nyeste viden indenfor øjensygdomme.

Gitte modtager henvisninger i øjensygdomme, både medicinske og kirurgiske patienter.

Foruden øjensygdomme arbejder Gitte også med almen smådyrspraksis og særligt dermatologi (hudsygdomme), reproduktion og bløddels kirurgi har også interesse. Disse fagområder er der også løbende sket videre uddannelse i.

Privat bor Gitte i Haderslev med sin mand, to børn og en gul labrador, der hedder Mynte.