Gitte Sørensen
Dyrlæger

Gitte Sørensen

Dyrlæge, leder af Røddingafdelingen. Øjenpaneldyrlæge
Dyrlæger
Gitte Sørensen
Dyrlæge, leder af Røddingafdelingen. Øjenpaneldyrlæge

Fagkompetencer

  • Oftalmologi (øjensygdomme)

Uddannelse

  • Veterinærmedicin på Den Kongelige Veterinær & Landbohøjskole 1997
  • Gitte har løbende videreuddannet sig indenfor både reproduktion, kirurgi, billeddiagnostik (røntgen /scanning), hudsygdomme, tandsygdomme og mundhule kirurgi og de senere år med stort focus på øjensygdomme.
  • Gitte deltog blandt andet i 14 dages ESAVS kurser i ophthalmologi 1 og 2 i
  • 2016 og 2017.

Daglig leder af Rødding afdelingen.

Gitte er uddannet dyrlæge i 1997.  Startede i blandet praksis de første 3 år, men har siden år 2000 arbejdet udelukkende i smådyrspraksis. 3 år på specialiseret smådyrshospital i London og siden i Danmark. Siden 2013 ansat ved Anicura Sydvet.

Gitte er uddannet indenfor ophthalmologi (øjensygdomme), der bl.a. giver special kompetance til øjenlysning for arvelige øjensygdomme.

Dette kræver løbende deltagelse i diverse kurser og kongresser i både ind og udland, hvor der opdateres på den nyeste viden indenfor øjensygdomme.

Gitte modtager henvisninger i øjensygdomme, både medicinske og kirurgiske patienter. Desuden øjenlysninger og gonioskopi med ECVO attest.

Foruden øjensygdomme arbejder Gitte også med almen smådyrspraksis og særligt dermatologi (hudsygdomme), reproduktion og bløddels kirurgi har også interesse. Disse fagområder er der også løbende sket videre uddannelse i.

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.