Sommersted og Rødding

AniCura Sydvet Dyrehospitaler i Sommersted og Rødding

Vi er et højt specialiseret team, som tilbyder behandling og pleje af familie dyr på vores to dyrehospitaler i Sommersted (Storegade 6, 6560 Sommersted) og Rødding (Åløkke 3, 6630 Rødding). Med vores centrale placering i Sydjylland ligger vi tæt på større byer som Haderslev, Vojens, Kolding, Vejen og Ribe.

Til kæledyrsejere

Du kan nemt booke tid til dit kæledyr her

Book tid nu

Kontakt

+45 7425 2525

Storegade 6, 6560 Sommersted og Rødding

Vejbeskrivelse

Spar penge med AniPlan - vores forebyggende sundhedsplan

Med AniPlan får du din egen sundhedsplan hele året til en fast månedlig pris. Abonnementet omfatter blandt andet ubegrænsede besøg i AniCura-appen, visse undersøgelser og vaccinationer samt tæt plejekontakt, råd og vejledning.

Hos AniCura Sydvet dyrehospitaler er dit kæledyr i centrum

Hvis din hund eller kat er syg eller opfører sig anderledes end den plejer, har du brug for en professionel dyrlæge til at finde den rigtige behandling. AniCura Sydvet dyrehospitaler er beliggende i Sønderjylland med afdelinger i både Sommersted og Rødding. Her tilbyder vi almindelig behandling af dit dyr, samt specialiserede udredninger og operationer. Hospitalerne modtager dagligt henvisninger fra omkringliggende dyreklinikker.  

På vores dyrehospitaler er både du og dit familiedyr i trygge, professionelle hænder – uanset hvad I har brug for vores dyrlægers hjælp til. 

Hvilke typer behandlinger tilbyder vi?

Vores dyrehospitaler er højt specialiserede med moderne udstyr. Som din dyrlæge i Sønderjylland dyrlæge kan du derfor få vores hjælp til både rutinemæssige undersøgelser og mere specialiserede behandlinger. 

Vi tilbyder:

Bestil tid til dit kæledyr hos AniCura Sydvet Dyrehospitaler 

Du kan bestille en tid til vores dyrlæger Rødding eller dyrlæger i Sommersted ved at ringe til os på 74 25 25 25 eller sende en e-mail til sydvet@anicura.dk. Du kan også booke tid til en vaccination online.

Lån til dyrlægeregningen

Dyrlægebesøg kan komme ud af det blå og er ikke altid noget man er forberedt på. Hos AniCura vil vi gerne have at du altid kan tage dit dyr til dyrlægen hvis der er behov for det, og derfor har vi indgået et samarbejde med Resurs Bank og deres Dyrlægekonto.

Vaccination af hund

Nyheder

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.