Sommersted

AniCura Sydvet Dyrehospitaler i Sommersted

Vi er et højt specialiseret team, som tilbyder behandling og pleje af familie dyr på vores dyrehospitaler i Sommersted og Rødding. Med vores centrale placering i Sydjylland ligger vi tæt på større byer som Haderslev, Vojens, Kolding, Vejen og Ribe.

Til kæledyrsejere

Du kan nemt booke tid til dit kæledyr her

Book tid nu

Kontakt

+45 7425 2525

sydvet@anicura.dk

Storegade 6, 6560 Sommersted

Vejbeskrivelse

Spar penge med AniPlan - vores forebyggende sundhedsplan

Med AniPlan får du din egen sundhedsplan hele året til en fast månedlig pris. Abonnementet omfatter blandt andet ubegrænsede besøg i AniCura-appen, visse undersøgelser og vaccinationer samt tæt plejekontakt, råd og vejledning.

Hos AniCura Sydvet dyrehospitaler er dit kæledyr i centrum

Har du på fornemmelsen, at din hund er syg og har brug for en professionel dyrlæge? Eller har du brug for en dyrlæge til få din kanin eller kat neutraliseret? Og skal det foregå hos en dyrlæge i Sønderjylland? Så er AniCura Sydvet dyrehospitaler i Sommersted og Rødding det rette sted for dig. 

Vi tilbyder behandling og pleje af familiedyr. Med vores to placeringer i Sønderjylland giver vi dig mulighed for at finde en lokal dyrlæge Sommersted og lokal dyrlæge Rødding. Klinikken i Sommersted ligger kun 12 kilometer fra Haderslev, og vi får både rutinebesøg og foretager specialiserede behandlinger på kæledyrene fra Haderslev op omegn. 

På vores dyrehospitaler er både du og dit familiedyr i trygge, professionelle hænder – uanset hvad I har brug for vores dyrlægers hjælp til. 

Hvilke typer behandlinger tilbyder vi?

Vores dyrehospitaler er højt specialiserede og med moderne udstyr. Som din Sommersted dyrlæge kan du derfor få vores hjælp til både rutinemæssige undersøgelser og mere specialiserede behandlinger. 

Som din dyrlæge i Sommersted tilbyder vi blandt andet, at:

Genoptræning, kiropraktik, fysioterapi og massage

Skal din hund genoptrænes efter en større eller mindre operation? Er din hvalp begyndt at halte? Eller viser din kat tegn på en skade? Så kan genoptræning, fysioterapi eller massage til kæledyr være nødvendigt og en stor hjælp. 

På vores dyrehospital kan du også få hjælp til genoptræning, kiropraktik, fysioterapi og massage af dit kæledyr. 

Uanset, om du besøger vores dyrlæge Sommersted eller dyrlæge Rødding, vil du opleve, at vi er mere end et dyrehospital. Vi hjælper dig og dit familiedyr hele vejen rundt. 

Vi tilbyder behandlinger i forbindelse med:

  • Forud eller efter en operation
  • Efter en skade til genopbygning af muskler og nerver
  • Hvis din hund eller kat halter (ofte en kompensation for en skade)
  • Til kæledyr med gigt
  • Som en del af et træningsprogram
  • Til at løsne op for muskelspændinger
  • Til kæledyr der bruges til arbejde eller konkurrencer
  • Massage som velvære for kæledyr

Bestil tid til dit kæledyr hos AniCura Sydvet Dyrehospitaler 

Vil du bestille en tid hos os til dit kæledyr til behandling af orm, neutralisation, kiropraktik eller en anden behandling hos vores dyrlæger? Så er du meget velkommen til at kontakte os for at bestille tid. 

Du kan bestille en tid til vores dyrlæger Rødding eller dyrlæger i Sommersted ved at ringe til os på 74 25 25 25 eller sende en e-mail til sydvet@anicura.dk. Du kan også booke tid til en konsultation eller behandling online.

Information for dyreejere

Her finder du en masse information til dig, der har hund, kat eller andre dyr.

Vaccination af hund

Nyheder

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.