Henvis til AniCura Sydvet Dyrehospitaler

AniCura Sydvet Dyrehospitaler råder over veludstyrede dyrehospitaler og modtager henvisninger indenfor mange fagområder. Vore dyrehospitaler i Rødding og senere også Sommersted har en lang tradition for henvisninger fra kollegaer i primært det sydlige Jylland

Henviste patienter modtages og behandles af dyrlægen indenfor det pågældende fagområde. Du kan læse om vore kompetencer på hjemmesiden og under vores personaleoversigt.

Henvisningspolitik

Vi er rigtig glade for at få patienter henvist og ønsker at anerkende den kompetence du som dyrlæge viser ved at henvise patienter og søge sparring.

Vi ønsker at give mulighed for kommunikation på den måde I måtte ønske, enten direkte med klienten eller gennem jer, den henvisende dyrlæge, pr. telefon eller mail. Efter endt undersøgelse hos os henviser vi naturligvis klienten tilbage til jer. Vi meddeler jer ligeledes, om efterfølgende kontroller kan foregå hos jer eller bedste følges op hos os.

Vi melder tilbage til jer, gerne direkte via telefon og/eller med fremsendelse af journal på mail

I er naturligvis altid velkomne til at ringe (74 25 25 25) eller fremsende røntgen mv. (sydvet@anicura.dk) og drøfte en patient med os, også selv om det ikke resulterer i en henvisning.

Det er meget vigtigt for os at være loyale overfor jer som henvisende praksis.

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.