Vi har fået ny hjemmeside

Vi håber du kan lide den. Ved alle store systemskift, kan der ske fejl, så vi beklager fejl, hvis en knap ikke virker, eller der står "hund" i stedet for "kat". Vi garanterer, at vi godt kan kende forskel på hund og kat, når I besøger os på klinikken.

Ulla Eskildsen
Veterinærsygeplejersker

Ulla Eskildsen

Autoriseret fagveterinærsygeplejerske i anæstesi
Veterinærsygeplejersker

Ulla Eskildsen

Autoriseret fagveterinærsygeplejerske i anæstesi

Specialitet

  • Fag vsp i anæstesi

Uddannelse

  • Autoriseret veterinærsygeplejerske 2009
  • Fag. vsp i anæstesi 2019
  • Hundeadfærdsbehandler og træner 2010

  • Anæstesi og adfærd
Ulla er Aut. Fagveterinærsygeplejerske i anæstesi, uddannet i 2009 på Hansenberg, Kolding. Hun elsker dyr, og er meget interesseret i deres adfærd. Hun har siden 1985, arbejdet specielt med hundeadfærd. Hun er eksamineret/certificeret hundeadfærdsbehandler- og træner ved Hagan Hundeskole/Turid Rugaas i 2010. 

Hun holder sig løbende opdateret inden for området, deltager i kurser, foredrag og interessegrupper. 

Ulla har arbejdet hos Dyrlægecentralen Sydvest 2005 – 2019. Her udvikler hun også stor interesse for anæstesi, og videreuddanner sig til, Fagveterinærsygeplejerske i Anæstesi, i 2019. Dette fagområde bliver ligeledes vedligeholdt med kurser, interessegrupper og Erfamøder. Udover at tilbringe meget tid med narcosepatienter, kan man møde hende såvel i konsultationen, telefonen, som i skranken. 

Privat bor Ulla med hendes samlever på en nedlagt landbrugsejendom v. Rødekro. Har 2 voksne bonusbørn og 2 bonusbørnebørn. Hun har høns, hund og kat.