Tina  Rønnest Larsen
Dyrlæger

Tina Rønnest Larsen

Dyrlæge, tandbehandlinger og reproduktion
Dyrlæger

Tina Rønnest Larsen

Dyrlæge, tandbehandlinger og reproduktion

Fagkompetencer

  • Mundhulekirurgi herunder tandfyldninger og vital overkapning og afhjælpning af fejlbid. Progesterontests, insemineringer og drægtighedsscanninger.

Uddannelse

  • Veterinærmedicin på Den Kongelige Veterinær & Landbohøjskole 2004

Tina Rønnest Larsen er uddannet dyrlæge i 2004 og som nyuddannet startede hun karrieren i Sverige. Siden 2005 har hun dog haft fast base i Sønderjylland og fra 2011 har Tina udelukkende arbejdet med smådyr.  

Tina har stor interesse for tandsygdomme og behandling heraf, hun er derfor at finde i vores afdeling i Rødding, der har særligt indrettede lokaler til tandbehandling. Hun har løbende efteruddannet sig indenfor tandbehandling og vil også fremover holde sig fagligt opdateret og forventes at starte på en længere sammenhængende efteruddannelse vedrørende tænder inden for de næste par år.  

Tina kan bl.a. tilbyde tandoperationer f.eks. ved knækkede tænder og paradentose. Herudover laver hun tandfyldninger inklusiv vital overkapning samt udredning for og afhjælpning af fejlbid. 

Reproduktion er Tinas anden hovedinteresse. Hun udfører bl.a. progesterontests, insemineringer og drægtighedsscanninger.  

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.