AniCura Veterinærmedicinsk komite stiftet

Veterinærmedicin er i konstant udvikling og der kommer hele tiden nye behandlingsmuligheder, medicintyper og protokoller, som fagpersoner skal forholde sig til. Medicinen flytter sig og anbefalingerne skal flytte sig med. Derfor har AniCura stiftet AniCura Veterinærmedicinsk Komite, som blandt andet skal diskutere problemstillinger og give anbefalinger.

"Det er vigtigt at vi hele tiden har fingere på pulsen og holder videnskaben og patienterne op imod hinanden. Der skal være en sund og god balance. Vi vil gerne gøre vores ypperste for patienterne, men vi bliver nødt til også at tænke i økonomi og livskvalitet for klienterne, når vi taler om behandling af syge dyr og forebyggelse af sygdom," forklarer landechef for AniCura Danmark Peter Thomsen.

AniCura Veterinærmedicinsk Komite skal rådgive og anbefale AniCura i Danmark og være med til at sikre, at AniCura udlever sin mission om at skabe fremtidens veterinærmedicin. Fremtidens behandling af kæledyr er ikke kun det bedste penge kan købe - det er også den behandlingstype der passer til klienten og patienten.

Ved første møde blev der blandt andet diskuteret vaccinationsanbefalinger og præ-anæstetiske blodprøver (blodprøver inden et dyr skal i narkose). Et andet vigtigt punkt på dagsordenen var hvordan vi bedst og hurtigst muligt nedbringer vores forbrug af antibiotika på dyrehospitalerne.

AniCura Veterinærmedicinsk Komite består af:

Niels Henrik Lund, dyrlæge ved AniCura Familiedyrlægerne
Anders Jensen, dyrlæge ved AniCura Københavns Dyrehospital
Lena Pelle, dyrlæge ved AniCura Centrum Dyrehospital
Morten Johannesen, dyrlæge ved AniCura Dyrehospitalet City Syd
Britt Ingvertsen, dyrlæge ved AniCura Danmark

 

Flere nyheder

  • Husk refleks når mørket falder på!

    Når dagene bliver kortere og mørket falder på, bliver det endnu vigtigere at bruge refleks på aftenturen. Uden refleks bliver både du og dine kæledyr næsten usynlige i mørket, hvilket kan føre til farlige situationer.
      Læs mere
    • Skal du rejse udenlands med hund eller kat?

      I lande uden for Danmark findes mange sygdomme, som vi ikke kan beskytte vores kæledyr mod. Hvis en hund eller kat bliver smittet i udlandet, er der risiko for, at behandlingen bliver vanskelig, og at den endda kan smitte til dyreejeren. Her får du en række gode tips til både før og efter rejsen.
        Læs mere
      • "Hug Your Dog Day!" og andre mærkedage

        I løbet af et år findes der mange særlige mærkedage for at skabe opmærksomhed om forskellige emner. Nogle har et mere seriøst budskab end andre. Og dyreverdenen er ingen undtagelse, når det gælder mærkedage.
          Læs mere
        Luk

        Opdater siden

        Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.