Fysioterapi og genoptræning

På AniCura Køge Dyrehospital tilbyder vi fysioterapi, waterwalk og laserterapi ved vores veterinærsygeplejerske Christina Redke.

HVAD ER DET VI TILBYDER?

Genoptræning og fysioterapi kan bruges af mange patienter; nyopererede, gigtpatienter eller patienter, som af andre årsager mangler muskulatur eller kropskontrol. Selve genoptræningen kan bestå af flere ting:

Fysioterapeutisk træning: Patienten trænes på diverse redskaber her på dyrehospitalet. Her trænes blandt andet kropskontrol og muskelopbygning.

Laserterapi: På hospitalet tilbyder vi også laserterapi, både som enkeltstående behandling, men også i forbindelse med et genoptræningsforløb. Laserterapi er koncentreret energi til den naturlige heling. Lyset trænger dybt ind i vævet, helt ind til cellerne. Cellerne udnytter energien fra laserlyset og sætter gang i kroppens naturlige reperationsmekanismer. Helingsprocessen forstærkes og immunforsvaret styrkes. Laserterapi understøtter kroppens egne funktioner og hjælper dem til at ske langt hurtigere. Ydermere er laserterapi smertelindrende og er derfor blandt andet også ideel til gigtpatienter.

AniCura Køge Dyrehospital genoptræning

BOOK EN KONSULTATION FOR AT FÅ MERE AT VIDE

Et genoptræningsforløb varierer fra patient til patient. Det kan afhænge af typen af operation, problemets omfang, alder, håndteringsvillighed mm. Christina vil til den første konsultation lave en plan for forløbet. En konsultation varer 30 min.

Er du i tvivl, om dit kæledyr vil få glæde af et fysioterapi-/genoptræningsforløb, er du meget velkommen til at ringe til os på 70250202 og få en snak med Christina.

HVAD KOSTER DET?

Fysioterapi og rehabilitering sælges som udgangspunkt  i pakkeløsninger, men kan være mere individuelt. Derfor kan det være svært at give en nøjagtigt pris på et forløb, før vi har set din hund eller kat.
Du kan altid ringe eller sende en mail for at få oplyst en mere præcis pris for netop dit kæledyr.

Kontakt hospitalet telefonisk eller via mail for uddybning af ovenstående punkter.

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.