Akut behov for dyrlæge hjælp?

Vores døgnbemandede skadestue holder åbent alle dage hele året. Vi står klar til at hjælpe dig hvis dit kæledyr har brug for at blive tilset af en dyrlæge! Klik her

Louise
Dyrlæger

Louise

Dyrlæge
Dyrlæger
Louise
Dyrlæge

Fagkompetencer

  • Diagnostik og behandling af medicinske sygdomme

Uddannelse

  • Veterinærmedicin på Københavns Universitet 2008
  • CSAVP – Certificate of Small Animal Veterinary Practice - Internal Medicine European School for Advanced Veterinary Studies (ESAVS) (forventes afsluttet 2024)

Louises intereser er alt inden for intern medicin men især de endokrine (hormonelle) lidelser, nyre- og urinvejslidelser, leverlidelser og patienter med mavetarm-lidelser.  

Inden for disse områder udreder Louise patienter med blod- og urinprøver, cytologi (celleundersøgelser), røntgen, ultralyd og kikkertundersøgelser.  En del af de intern medicinske patienter skal også have udtaget biopsier eller igennem en CT-scanner.

Udredningen foregår som et samarbejder mellem kolleger på hospitalet, så patienten får den bedst mulig behandling.
Louise er tovholder på patienten undervejs, så I som ejere er sikret et nemt kommunikativt forløb, hvor den røde tråd bibeholdes. 

Under hele Louises karriere har hun gået meget op i efteruddannelse og har løbende taget kurser for at dygtiggøre sig.
Senest er Louise startet på et certifikat inden for intern medicin, hvilket hun håber med tiden at kunne opgradere til en master i Intern Medicin.

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.