Aftale reserveret!

Din aftale er nu booket, og du vil modtage en e-mail bekræftelse (tjek venligst spam-folderen, hvis du ikke modtager e-mailen inden for 5 minutter). Tak fordi du bruger vores onlinebooking.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Gå ikke glip af vigtige oplysninger om, hvordan du giver dit kæledyr den bedste omsorg og pleje. I AniCuras nyhedsbrev modtager du nyheder, råd og nyttige tips til at have den bedste tid med din firbenede ven.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage via links i bunden af vores elektroniske beskeder. Læs mere om, hvordan Mars Petcare og dets datterselskaber indsamler og behandler dine personlige oplysninger, hvordan du kontakter os med spørgsmål eller udøver dine rettigheder i Mars privatlivspolitik

Jeg forstår, at i forbindelse med veterinærbehandling af mit kæledyr, vil Mars indsamle oplysninger om mit kæledyr og dets behandling. Jeg accepterer at Mars må opbevare og bruge disse oplysninger efter behov for at støtte Mars Petcare-familiens løbende indsatser for at forbedre livet for kæledyr og kæledyrsejere, samt for at forbedre vores produkter og tjenester. 

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.