Om os

På AniCura Vangede Dyreklinik behandler vi hunde, katte, ildere, fugle, gnavere og krybdyr. Vi lægger stor vægt på, at dyrene og deres mennesker føler sig trygge.

På AniCura Vangede Dyreklinik sætter vi fagligheden højt. Personalet bliver løbende sendt på kurser, hvilket er med til at sikre en behandling på højt fagligt niveau. Vi har endvidere vores helt egen dygtige adfærdsbehandler på klinikken. Lene, der har taget en særlig adfærdsoverbygning på sin veterinærsygeplejerske-uddannelse, er altid klar med et godt råd omkring hunde- og katteadfærd og tager også adfærdskonsultationer.

Hvem er vi?

Vangede Dyreklinik har eksisteret siden 6. december 1983, hvor dyrlæge Peter Rosenlund første gang slog dørene op for de kære kæledyr og deres mennesker. I februar 2020 blev Line Gensby klinikchef, og har siden da gjort en masse for at modernisere klinikken yderligere.

Vores team af dygtige og engagerede dyrlæger, veterinærsygeplejersker og dyrlægestuderende behandler primært hunde og katte, men vi tilser også mange kaniner, gnavere, fugle, ildere, krybdyr med videre. Alle mindre husdyr er meget velkomne.

På AniCura Vangede Dyreklinik sætter vi fagligheden højt. Personalet bliver løbende sendt på kurser, hvilket er med til at sikre en behandling på højt fagligt niveau. Vi lægger stor vægt på, at dyrene og deres mennesker føler sig trygge.

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.